Marius Măldărășanu: ”Este dificil de lucrat acasă”

Marius Măldărășanu, antrenorul divizionarei secunde Metaloglobus București, ține zilnic legătura cu jucătorii săi.

Fotbaliștii de la Metaloglobus București se află răspândiți prin țară, la domiciliile lor, așteptând momentul prielnic de revenire la pregătiri.

”Ca fiecare antrenor, le-am dat jucătorilor un program. Bineînţeles că este foarte greu de făcut, după ultimele decizii luate de Guvern, cu starea asta de urgenţă, că nu mai pot ieşi din casă. Dacă nu pot să facă nici măcar alergare în parc sau în pădure este foarte greu şi, atunci, dacă nu ai sta la curte şi să zici că ai acolo un spaţiu mai mare, la apartament e foarte greu de lucrat în afară de exerciţii de forţă, izometrie, ş.a.m.d. E greu. Asta este situaţia, nu avem ce să facem. Sper ca măcar să facă ceea ce am discutat, pentru că e posibil ca lucrurile astea să facă diferenţa după ce vom reîncepe campionatul. Vorbim la câteva zile. Avem un grup pe WhatsApp, ţinem legătura. Ce să faci mai mult de atât? Urmărim ştirile, să vedem exact ce decizii se iau vizavi de reluarea antrenamentelor, reînceperea returului, spune Marius Măldărăşanu, antrenorul divizionarei secunde Metaloglobus, pentru Liga2.ro.

Bucureștenii se află bine situați în ierarhia la zi, locul 7, cu 37 de puncte, la doar două puncte de locurile doi și trei deținute, acum, la egalitate de puncte, 39, de CS Mioveni și Turris Turnu Măgurele