Valentin Balint avertizează: „Staţi în case, virusul este peste tot!”

Atacant obişnuit cu golul, indiferent de gruparea al cărei tricou l-a purtat, Valentin Balint are realizări notabile şi la CS Mioveni. Jucătorul s-a retras în această perioadă la Bucureşti

Vali, ce faci? Cum te descurci în perioada asta?

– Sunt acasă la Bucureşti! Stau numai în casă. Nu ies , nu neapărat de frică, dar este acest virus periculos şi nu e bine să ieşim. De altfel, acesta este şi sfatul autorităţilor, nu? De-asta s-a ajuns şi la aceast izolare… Mai fac exerciţii acasă, este bine că am unde să fac. Am aici, la casă, o încăpere, ca o sală, cu aparate.

Cum te simţi?

– Sunt în formă! Nu mă las pe o ureche şi mă pregătesc aşa cum pot. Dar este destul de dificil… de altfel pentru toată lumea este dificil în această perioadă. Sunt cu familia şi cu iubita mea.

De cât eşti în izolare?

– Nu am mai ieşit de două săptămâni, decât la mici cumpărături, la supermarket… Atât!

Cum vezi această situaţie?

– Ceea ce este mai important, lumea trebuie să înţeleagă că trebuie să stea în casă. Virusul acesta este în aer, este peste tot! Şi se ia foarte uşor! Iar cei mai vulnerabili sunt părinţii, bunicii, ei, mai ales trebuie să stea în casă.

Cât crezi că mai durează?

– Sper să se termine cât mai repede, să ieşim cât mai repede din această situaţie, dar, sincer, cred că va dura ceva mai mult decât ne aşteptam. Şi pentru fotbal sper să se termine mai repede, să începem mai repede pregătirea şi meciurile.

Au fost tot felul de discuţii… cum crezi că se va juca în partea a doua a campionatului?

– Sincer, cred că partea a doua e cam gata, dar sperăm totuşi… Eu, aa, nu cred că se va mai juca. Iar dacă se va relua campionatul, nu ştiu cum o să se facă. Au mai zis şi Hagi şi Popescu că ar trebuie să se mărească numărul de echipe din Liga I. Dar nu ştim noi cum o să se întâmple. În momentul de faţă, coronvirusul dictează!