Andrei Răuţă s-a tras la munte. Cantonat la Valea Doftanei

Venit la Patrolul în iarnă, de la Academica Clinceni, unde adunase 14 prezenţe în acest sezon de Liga 1, Andrei Răuţă s-a impus rapid printre “lupii galbeni”.

 

Noul venit şi-a câştigat un loc sigur printre titularii lui Costel Enache dar nu a mai apucat să continue cursa către promovare, alături de colegii de echipă, după întreruperea totală a activităţii.

“M-am retras la munte, tot în Prahova, în această perioadă. Fac, zi de zi, programul impus de preparatorul fizic al echipei, alerg prin pădure sau execut exerciţii în curte. În rest, mă antrenează fiul meu în casă”, a punctat apărătorul de 24 de ani. “Eu sper în cel mai scurt timp să putem să începem campionatul şi să avem şansa să ne ducem obiectivul până la capăt mai ales că suntem foarte aproape de locurile fruntașe. Este o situație dificilă pentru toată lumea, este pentru prima oară când ne confruntăm cu o asemenea postură. Sunt convins că vom trece cu bine peste această criză şi totul va reveni la normal urmând să ne bucurăm, cu toţii, din nou, de fotbal”, a încheiat apărătorul central al Petrolului.