Eric Lincar: “O luăm de la capăt”

Turris Turnu Măgurele va lupta pentru promovarea în prima ligă alături de alte cinci echipe.

Teleormănenii se vor afla, în continuare, bine angrenaţi în lupta pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică a ţării chiar dacă scenariul stabilit de FRF nu este, în totalitate, pe placul lui Eric Lincar.

“Din punctul meu de vedere, suntem o echipă dezavantajată, la fel cum e și UTA. Avem un meci în minus, nu s-a luat vreo decizie în sensul acesta, dar nu avem ce face. Poate la finalul play-off-ului, dacă avem șansa să fim la egalitate de puncte, pe locul 1, 2 sau 3, să se ia în calcul că am pornit cu un meci mai puțin. Sper să se stabilească și aceste mici reglementări. În cazul de față, sunt avantajate Petrolul, Rapid și Pitești”, a spus tehnicianul celor de la Turris.

Lincar ar fi văzut şi o altă continuare a drumului spre prima ligă

“Dacă luăm criterul abordat în Liga 3 (n.r. – referitor la varianta sa cu promovarea directă a echipei UTA), atunci era corect. Echipa care are mai mult de trei puncte și e pe primul loc promovează, iar celelalte să joace baraj. Poate și nouă ne convenea să jucăm baraj cu Mioveni pentru Liga 1, dacă e să o privim din prisma noastră. Deci poate era interesantă și varianta aceasta, cu promovarea celor de la UTA și baraj între noi și Mioveni”, a spus Lincar pentru Liga2.ro.

Turris va pleca în play-off cu 20 de puncte, cinci mai puţin decât liderul UTA, având şanse importante în ecuaţia luptei pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică a ţării.