Au bătut palma. Mostiştea Ulmu va juca la Călăraşi

Mostiştea Ulmu bate la porţile eşalonului secund dacă trece la baraj de liderul din C2, Unirea Slobozia.

Fără un teren propriu omologat corespunzător, dar cu un investitor privat, Vasile Târşolea, dornic de implicare din toate punctele de vedere, Mostiştea Ulmu a anunţat că va juca la Călăraşi, pe stadionul Ion Comşa, din viitorul sezon. O întâlnire avută de Târşolea cu preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a rezolvat problema locului unde trupa antrenată de Mihai Ionescu va evolua în campionatul viitor. Arena unde joacă gazdele de la Dunărea are, de puţin timp, şi instalaţie de nocturnă.

„Eu am spus că vrem ca meciurile noastre să le jucam la Călărași. Chiar dacă este o echipa privată, Ulmu aparține județului. Am găsit înțelegere dar și susținere din partea Consiliului Județean”, a spus Vasile Târşolea.

Gazdele, prin vocea lui Vasile Iliuţă, au precizat că  “Îi mulțumim domnului Vasile Tîrșolea pentru investițiile pe care domnia sa le face în județul nostru pentru promovarea Sportului de performanță și îl asigur de tot sprijinul nostru și al echipei noastre de la Consiliul Judeţean”.