Priorităţi la Călăraşi. Şandru şi Honciu ofertaţi să rămână la echipă

Dunărea Călăraşi îşi propune să atace promovarea în prima ligă în campionatul următor

Vacanţa este la ea acasă şi la Dunărea Călăraşi după ce întrecerea de eşalon secund a rămas de actualitate doar pentru echipele implicate în lupta pentru promovarea în prima ligă. La Călăraşi prind contur planurile pentru stagiunea viitoare unde, s-a stabilit deja, obiectivul va fi promovarea în prima ligă.

„Deocamdată o să ne conturăm lotul, pentru că sunt foarte mulți jucători care își termină contractele în vară, dar eu zic că se va rezolva în mare parte și vom avea un ’schelet’. Vom începe sezonul următor mai bine decât pe precedentul. Am luat totul de la zero, erau doar doi jucători la echipă. Să vedem ce mai schimbăm, ce mai aducem și e timp în două luni să facem un proiect”, a anunţat antrenorul Cristian Pustai. Priorităţile, la nivel de jucători, sunt legate de prelungirea înţelegerilor pentru jucătorii de bază şi în perspectiva campionatului următor.

Bogdan Şandru, căpitanul echipei, şi Georgian Honciu, unul dintre marcatorii importanţi, se află pe lista scurtă a grupării din Călăraşi în dorinţa continuării colaborării cu Dunărea şi în campionatul care urmează.