CSM Reșița îi mulțumește lui Dorinel și îi arată ușa

Biblica vorbă conform căreia „nimeni nu-i profet în țara lui” se mai adeverește o dată. Astfel, de pe pagina de Facebook a CSM Reșița, am aflat că Dorinel Munteanu, despre care se știe că este cărășan, așadar de-al locului, a fost debarcat în aceste zile de la conducerea tehnică a echipei roș-negre. În respectivul comunicat, care cuprinde construcții greoaie de fraze, cu repetiții involuntare, doi de „i” puși unde nu trebuie, chiar și o cacofonie, se lasă să se înțeleagă că despărțirea s-ar fi produs de comun acord, fiind totodată prezentați și câțiva din pașii pe care respectiva grupare urmează să-i facă în viitorul apropiat.

Așadar, fără să schimbăm vreo literă, prezentăm comunicatul: „Având în vedere faptul că, colaborarea dintre echipa CSM Reșița și antrenorul Munteanu Dorinel a ajuns la scadență, conducerea echipei CSM Reșița multumește acestuia și întregului staff pentru colaborarea avută în perioada Noiembrie 2019 – Iunie 2020. Le dorim multă baftă în continuare în activitățile lor.
De asemenea, aducem la cunoștiință suporterilor și susținătorilor noștrii că, având în vedere situația actuală de la nivel național produsă de pandemia de Covid 19, clubul nostru va intra într-o perioadă de reorganizare, însă nu ne vom abate de la obiectivele propuse, vom continua cu proiectul privind gazonul și al unei clasări cât mai bune în Ediția de Campionat 2020 – 2021.
Nu dorim să promitem mai mult decât putem face, iar suporterii și susținătorii nostrii vor fi în continuare ținuți la curent cu ce se întamplă nou în Valea Domanului.”

Dorinel Munteanu îl înlocuise pe banca echipei cărășene pe Leontin Doană, începând cu etapa a 17-a. Doar 7 jocuri s-a aflat în postura de antrenor al reșițenilor, izbutind 2 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri. Ultimele două rezultate au însemnat chiar cele două victorii, ambele în deplasare, una pe terenul lui Pandurii, cealaltă pe cel al Rapidului.