Mutări la capitolul experienţă. Daniel Novac a semnat cu U Cluj

Universitatea Cluj a continuat campania de achiziţii în perspectiva noului sezon în dorinţa completării unui lot competitiv aflat la dispoziţia lui Adrian Falub. Abia despărţit de Chindia Târgovişte, după doi ani cu cifre bune sub Turnul Chindiei, mijlocaşul Daniel Novac a parafat o înţelegere cu “şepcile roşii”. Jucătorul de 32 de ani se alătură, la capitolul achiziţii, lui Vlad Muţiu şi Laurenţiu Rus, ceilalţi doi jucători veniţi în această vară la Universitatea.

“Am venit cu sufletul. Mă bucur că am ajuns în sfârșit aici. Am mai avut o discuție în anul în care am promovat cu cei de la Chindia dar din păcate nu s-a realizat. În acel an am suferit și eu, pot spune că meritau trei echipe sa promoveze. Acum trebuie sa învățăm din greșelile trecutului si să ducem această echipă acolo unde îi este locul si anume în Liga 1. Alături de suporteri putem realiza acest obiectiv”, a spus Novac, pentru site-ul clubului.

Clujenii l-au pierdut, în schimb, pe Cosmin Dur-Bozoancă care s-a întors la clubul de care aparţine, Viitorul Constanţa.