Baraj Liga a II-a. Favoritele joacă acasă

Returul partidelor de baraj pentru promovarea în primul eşalon se dispută sâmbătă după amiaza.

Primele jocuri din dublele de baraj au fost, în general, echilibrate lăsând deschisă poarta către eşalonul secund pentru toate cele şase echipe implicate.

Unirea Slobozia-Mostiştea Ulmu Sâmbătă ora 17.30

Lucrurile par clarificate în privinţa echipei care va promova după primul joc. Victoria clară a Unirii la Călăraşi, 2-0, lasă larg deschisă calea spre promovare pentru formaţia antrenată de Enache Costea. Pare greu de crezut că merituoasa grupare din Ulmu mai poate întoarce soarta calificării.

Pronostic: 1  

CSM Slatina-Progresul Spartac Sâmbătă ora 17.30

Slatina este la 90 de minute distanţă de revenirea în eşalonul secund. Victoria din ultimele secvenţe ale jocului din Capitală, 1-0, le propune jucătorilor antrenaţi de Mihăiţă Ianovschi postura de favoriţi. Progresul va încerca, cu toate puterile, să strice socotelile organizatorilor cu şanse, totuşi, reduse în faţa unei grupări adverse mai experimentate.

Pronostic: 1

ACS Comuna Recea-Minaur Baia Mare Sâmbătă ora 17.30

Primul joc a fost unul echilibrat şi le-a adus o victorie la limită, 2-1, jucătorilor antrenaţi de Dorin Toma. Experienţa net superioară a băimărenilor pare atuul principal în partida retur în care Cristi Bud şi compania au asigurată postura de favoriţi.

Pronostic: x2