Opinie Cristian Manea | Dovada ca Razvan Burleanu ingheata apele pe timp de vara

Cand vad oameni hulpavi imi este greata!

Razvan Burleanu, acest “#muciinceai” al fotbalului romanesc, demonstreaza inca odata cat de parsiv poate fi un om cocotat intr-o functie inalta in “Tara orbilor”. Ce caracter marunt…

Parcurg cu groaza materialul publicat de colegul Daniel Nazare in ProSport.
Citesc, ma minunez de intentiile progeniturii cu ochelari si starea de greata ma cuprinde!
Bleahhh, ce om marunt conduce fotbalul romanesc…

“Razvan Burleanu n-a suflat o vorba ca a demarat aceste proceduri, iar intr-o emisiune de la ProSport a evitat subiectul. A spus ca nu e adevarat ca ar fi facut vreo solicitare catre MTS. ProSport prezinta dovada cu raspunsul MTS catre un journalist de la Newsweek” ProSport.

Dovada ca Razvan Burleanu minte sau, ca sa fiu mai blajin, ascunde adevarul…

 

FR Rugby pune terenul la dispozitie iar Compania Nationala de Investitii construieste Stadionul National de Rugby.
Ba mai mult, FR Rugby si MTS au incheiat un protocol prin care FRR se angaja sa finanteze din venituri proprii, si nu de la Minister, intocmirea documentatiei pentru PUZ, lucrarile de eliberare a terenului in vederea realizarii constructiei, defrisarea vegetatiei dar si intocmirea Planului de Amplasament si Delimitare.
Si mai mult, in acelasi protocol se specifica clar ca in termen de 30 zile de la receptia finala a Stadionului Nationa de Rugby Arcul de trimf, MTS va initia procedura de dare in folosinta gratuita catre FR Rugby.

In tot acest timp, pardalnicul Burleanu Razvan, baleste dupa o noua arena asa cum un virus isi pandeste victima…

Foarte important dar mai ales moral
“In zona Arcul de Trimf se joaca rugby din 1913-1914 cand studentii francezi au adus acest joc in Romania.” Alin Petrache

Cum sa vii sa stergi cu buretele istoria de peste 100 ani a unui stadion si sa nu-ti pese ca noua arena se numeste Stadionul National de Rugby? De RUGBY!

Si totusi, i-as da un sfat lui Alin Petrache, presedintele FR Rugby:
In cazul in care locuitorul vremelnic din jiltul fotbalului insista sa fure si sa pangareasca istoria, FR Rugby ar trebui sa inceapa demersuri procedurale pentru ca arenele de fotbal de la Mogosoaia sau Buftea sa intre in folosinta gratuita a rugby-ului romanesc.

Saraca si bogata Federatie Roamna de Fotbal…
Mai ca-mi vine sa plang de mila lor dar mai ales de sacii cu bani pe care UEFA si FIFA ii trimite periodic pentru programe si proiecte de dezvoltare iar eminenta cenusie scolita la partid ii cheltuie cu clica din dotare.

 

 

 

Cristian Manea

cristian.manea@100sport.ro
Facebook – Cristian Manea

 

Foto – DigiSport, captura Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *