Scandal în Bănie. Mititelu nu se înțelege cu fanii

Startul în campionat pentru FC Universitatea Craiova 1948 este unul dominat de schimbările făcute de Adrian Mititelu la echipă în ultima perioadă.

Plecările lui Marcel Pușcaș și Eugen Trică, cei care au readus gruparea olteană în eșalonul secund, și revenirea pe banca tehnică a lui Nicolo Napoli au atras proteste vehemente în rândul suporterilor craioveni.

”Cum bine știți, Universitatea Craiova are de astăzi un nou „antrenor”. Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor non-grata un nou specimen, Nicolo Napoli. E vorba de același personaj cu care Știința a jucat cel mai slab fotbal din ultimele decenii. E vorba de același personaj pe care noi l-am scos de pe terenul de antrenament ca pe ultimul om. E vorba de personajul care a vrut să semneze cu CSU. E vorba de sclavul familiei Mititelu. Facem apel ca acest personaj sa fie dat afară de la club cât mai repede cu putință, personaj care nu are ce cauta în Craiova, darămite la Universitatea Craiova. Este un ultimatum!”, sună comunicatul Peluza Sud 1997. FC Universitatea Craiova joacă, sâmbătă, în prima etapă din noul sezon de eșalon secund, acasă, la Severin, cu Ripensia Timișoara.