Completări înainte de start. Ilie Stan a primit întăriri la Buzău

SCM Gloria Buzău va alinia un efectiv competitiv în campionatul care debutează vineri

Ilie Stan a obţinut, pe ultima sută de metri, semnăturile unor jucători cu nume pentru a completa efectivul Gloriei Buzău. Cristian Ciobanu şi Paul Paţurcă l-au regăsit, la Buzău, pe fostul lor coleg de la Turris, Cătălin Savin. Un atacant tânăr, promiţător, Alexandru Pfitor, a lăsat o grupare de primă ligă, Chindia Târgovişte, pentru a trece sub comanda lui Ilie Stan. Tehnicianul buzoienilor a mai obţinut semnăturile a doi jucători tineri, Dragoş Horeboiu și Sergiu Pîrvulescu, care completează efectivul Gloriei cu câteva zile înaintea startului în campionat.

[Am ales Gloria pentru că, în primul rând, mister (Ilie Stan) a insistat să lucrez cu dânsul şi, în acelaşi timp, a fost şi una dintre cele mai bune oferte pe care le-am avut. Îmi doresc să fiu sănătos şi să joc cât mai bine pentru a ajuta echipa să ocupe un loc cât mai bun în clasament. E drept că avem un început de campionat greu, cu echipe care au ca obiectiv promovarea, însă, de cele mai multe ori, în această fază a competiţiei şansele sunt egale. Toţi venim după o pauză foarte lungă, lipseşte omogenitatea, deci fiecare îşi joacă şansa în mod egal. Noi trebuie să jucăm cât mai bine, fără frică şi indiferent de adversar, să dăm tot ceea ce avem mai bun pe teren pentru a câştiga fiecare meci.”, a spus Cristian Ciobanu, noul echipier al trupei din Crâng.

SCM Gloria Buzău are parte de un debut dificil de campionat în confruntarea de pe teren propriu cu formaţia din Chiajna antrenată de Florin Bratu.