CS Medgidia, oficial, partener al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”

În această săptămână, CS Medgidia a devenit oficial partener al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

La parafarea acestei înțelegeri au fost prezenți reprezentanți ai celor două entități, Pavel Peniu (președinte Academia Hagi) și Zoltán Iaskó (director sportiv FC Viitorul) pe de o parte, Nicolae Tutungiu (președinte CS Medgidia) și Aurelian Despa (șeful centrului de copii și juniori de la CS Medgidia) de cealaltă.

Fostul important atacant al FC Constanța din anii 70, Pavel Peniu, în prezent președinte al Academiei, a explicat în două vorbe avantajul unui asemenea parteneriat: „Continuăm să ne mărim numărul cluburilor partenere. Acum vom avea posibilitatea să descoperim mult mai repede talentele din Medgidia, un oraș cu resurse substanțiale la nivelul copiilor și juniorilor. Primul exemplu care-mi vine acum în minte este cel al lui Alexandru Cicâldău, care a început fotbalul la Medgidia”.

Din partea celor din Medgidia, Aurelian Despa a completat: „Deja există un copil la Academia Hagi, care a făcut primii pași în fotbal la Medgidia, Albert Avram, născut 2010. Sunt convins că vor urma și alți tineri de perspectivă care vor face trecerea de la CS Medgidia spre Academia Hagi”.

Săptămâna trecută și ACS Victoria Delta Tulcea devenise club partener al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Așadar, Dobrogea a început să fie luată sub lupă de „rege”, ceea ce e foarte bine.