Liga a II-a, Etapa a II-a. Prima rundă completă

Eșalonul secund își invită competitoarele la meciurile celei de a doua runde. Dacă prima etapă a fost marcată de nedisputarea a două meciuri, în Capitală și la Turnu Severin, avem parte, de această dată, de un program complet.

AFC Turris Oltul  Turnu Măgurele-Metaloglobus București Sâmbătă ora 11.00

Teleormănenii vor să recupereze la prima apariție pe teren propriu punctele irosite în deplasarea de la Slobozia. Oaspeții, în schimb, o formulă omogenă, bifează prima acțiune oficială din noul sezon cu gândul la punct(e).

 Pronostic: 1x

Concordia Chiajna- Unirea Slobozia Sâmbătă ora 11.00

Două echipe care au plecat bine în noul sezon se întâlnesc la Chiajna. Chiar dacă pleacă, clar, cu prima șansă, organizatorii vor avea parte de o replică consistentă din partea surprizei plăcute a rundei precedente.

Pronostic: 1

Dunărea Călărași-AFC Comuna Recea Sâmbătă ora 11.00

Debutul bun luat în campionat, pe terenul slătinenilor de la CSM, îi așează pe jucătorii antrenați de Cristian Pustai în postura de favoriți în jocul cu nou promovata din Recea care a cedat, acasă, la debutul în Liga a II-a.

Pronostic: 1

Farul Constanța- Aerostar Bacău Sâmbătă ora 14.00

”Marinarii” au întrecut așteptările în prima etapă prin victoria obținută la Ploiești în fața Petrolului. Aerostar a pierdut, acasă, dar replica bună dată clujenilor de la U îi face pe moldoveni să meargă cu speranțe pe Litoral

Pronostic: 1

Rapid București- Pandurii Lignitul Târgu Jiu Sâmbătă ora 15.30

Rapid a plecat bine în noul sezon și are toate atuurile de a continua cu o nouă victorie în fața unei echipe a gorjenilor care încă se caută la nivelul lotului de jucători.

Pronostic: 1

FC Csikszereda-FC U Craiova Sâmbătă ora 20.00

Duel de gală, în nocturnă, pe cocheta arenă din Miercurea Ciuc. Trupa lui Vali Suciu are o misiune dificilă în fața oltenilor care vor parcurge primul joc oficial din noul campionat.

Pronostic: x2

CSM Reșița-Petrolul Duminică ora 13.00

Meci de interes în Valea Domanului la debutul reșițenilor în noul sezon. Petrolul a cedat, neașteptat, acasă, cu Farul, și merge să culeagă toate punctele puse în joc pentru a nu strica, din start, debutul în noul sezon.

Pronostic: x2

CS Mioveni- SCM Gloria Buzău Duminică ora 18.30

Două dintre echipele cu pretenții justificate în campionat se întâlnesc într-o partidă care poate avea orice deznodământ.

Pronostic: x

U Cluj-ASU Poli Timișoara Luni ora 18.30

Clujenii l-au pierdut, din start, pe Gabi Tamaș obligat să ia o pauză de șase săptămâni. Chiar dacă întâlnesc o echipă mai bine pusă la punct, după venirea lui Dan Alexa, clujenii pot conta pe alte trei puncte importante.

Pronostic: 1

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu-CSM Slatina Marți ora 17.00

Două perdante la start de sezon, în dispute cu adversari superiori, vor încerca, acum, să culeagă primele puncte din noul campionat.

Pronostic: 1x

*Ripensia Timișoara stă