Șapte medalii pentru arcașii de la CSM Iași la Campionatul Național de la Aninoasa

Arcașii de la CSM Iași, pregătiți de Constantin Frai, au cucerit șapte medalii la Campionatele Naționale în aer liber de la Aninoasa. Sportivii ieșeni au luat un titlu național, două medalii de argint și patru de bronz, cinci distincții find obținute la juniori I și două la seniori.

Cea mai bună performanță a fost realizată de juniorul Adrian Vlase, care a cucerit titlul național la barebow. Tot la juniori, Corina Busuioc și Timeea Frai s-au clasat pe locurile 2, respectiv 3 la individual, alte două medalii fiind obținute la echipe. Timeea Frai, Corina Busuioc și Elena Scântei au cucerit argintul la echipe feminin, în timp ce frații Timeea Frai și Cosmin Frai s-au situat pe locul 3 la echipe mixte.

CSM Iași a urcat de două ori pe podium și la seniori. Răzvan Rusov s-a clasat al treilea la barebow, tot o medalie de bronz fiind obținută de echipa de fete formată din Timeea Frai, Corina Busuioc și Elena Scântei.

Pentru arcașii pregătiți la CSM Iași de antrenorul Constantin Frai urrmează Cupa Federației de la București, unde vor participa frații Timeea și Cosmin Frai, cei doi propunându-și să urce din nou pe podium.

”A fost bine, dar era loc și de mai bine la individual. În timpul pandemiei am tras mult timp de aproape, nu am avut unde să tragem pe distanța de concurs. Urmează pentru mine și pentru Timeea participarea la Cupa Federației, unde ne dorim să fie mai bine decât la Aninoasa, adică să luăm titlul”, a declarat Cosmin Frai.

După Cupa Federației, arcașii de la CSM Iași mai au o singură competiție înainte de a intra în sală, Cupa României, programată în perioada 16-18 octombrie.

Medaliile obținute de arcașii de la CSM Iași la Aninoasa:

Juniori I:
Corina Busuioc – locul 2 individual
Timeea Frai – locul 3 individual
Timeea Frai, Corina Busuioc și Elena Scântei – locul 2 la echipe
Timeea Frai și Cosmin Frai – locul 3 la echipe mixte
Adrian Vlase – locul 1 individual barebow
Seniori:
Răzvan Rusov – locul 3 individual barebow
Timeea Frai, Corina Busuioc și Elena Scântei – locul 3 pe echipe senioare