BRCC Golf & Family Day – Turneu de golf la Gorgota, Ilfov

Turneul „ BRCC Golf & Family Day” a avut loc la clubul Izvor de Golf din localitatea Gorgota (Jud. Ilfov) şi a reunit jucători pasionaţi de acest sport, cu profesii din diverse domenii de business.

Alexandrion Group a fost partener principal la turneul de golf dedicat comunităţii de business din România, organizat de Camera de Comerţ Britanică Română (BRCC), pe 25 septembrie.

Alexandrion Group a dat startul competiţiei invitându-i pe jucători să ciocnească un pahar de Rhein Extra, cea mai veche şi apreciată marcă de vin spumant din România şi urându-le succes pe terenul de golf. Jucătorul care a lovit mingea cel mai aproape de steagul cu numărul 3 a fost premiat de Alexandrion Group pentru reuşita sa, ȋn cadrul probei „nearest to the pin” (lovitura cea mai apropiată de steagul din zona verde). La finalul competiţei toţi participanţii au primit mingi de fotbal şi volei, iar ȋn pauzele dintre rundele de golf şi ȋn intervalul de networking de după turneu, au savurat băuturi spirtoase şi vinuri The Iconic Estate, din portofoliul Alexandrion Group. Golful se află printre sporturile susţinute de Alexandrion Group şi de Fundaţia Alexandrion, de-a lungul anilor, prin parteneriate la evenimente şi turnee de profil organizate ȋn România.