Liga a II-a, Etapa a VIII-a. Clujul vrea să se apropie de lider

Eșalonul secund programează la finalul acestei săptămâni meciurile care contează pentru etapa cu numărul VIII. Liderul întrecerii, FC Universitatea Craiova, va rămâne pe poziție chiar dacă stă în această rundă.

U Cluj Napoca-Concordia Chiajna Vineri ora 18.00

Venirea lui Costel Enache pe banca echipei din Cluj a revigorat, total, activitatea grupării. Clujenii au, clar, prima șansă în fața unei formații adverse puternice dar inconstante ca evoluții și rezultate.

Pronostic: 1x

CSM Reșița-Pandurii Lignitul Tg. Jiu Sâmbătă ora 11.00

La prima vedere gazdele par favorite clare în fața unei formații adverse măcinate de probleme. Ar fi un cadru bun pentru Buș și compania să culeagă prima victorie pe teren propriu în acest sezon.

Pronostic: 1

Ripensia Timișoara-Metaloglobus București Sâmbătă ora 11.00

Misiune dificilă a timișorenilor în fața unei formații adverse care nu a pierdut niciun meci în primele șapte runde ale întrecerii.

Pronostic: x

Csikszereda Miercurea Ciuc-Unirea Slobozia Sâmbătă ora 11.00

Ciucanii revin în campionat cu foame de puncte după o etapă de pauză. Unirea a cedat în restanța cu Farul dar își păstrează statutul de revelație a primei părți a întrecerii.

Pronostic: 1

Dunărea Călărași-SCM Gloria Buzău Sâmbătă ora 11.00

Poziție bună pentru călărășeni de a bifa alte puncte importante în drumul către play-off. Gloria a început bine sezonul dar dă semne clare de oboseală în ultimele etape.

Pronostic: 1x

ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu-ASU Poli Timișoara Sâmbătă ora 11.00

Confruntare echilibrată care poate oferi orice deznodământ. Gorjenii pot furniza surpriza în fața timișorenilor care pleacă din postura de favoriți ai jocului.

Pronostic: 1x

CSM Slatina-Aerostar Bacău Sâmbătă ora 11.00

Două echipe aflate la egalitate de puncte, 3, au mare nevoie de victorie. Se anunță pe Municipalul din Slatina o dispută echilibrată.

Pronostic: 1x

Farul Constanța-Turris Tr Măgurele Sâmbătă ora 12.00

”Marinarii” au reintrat în ritm cu ocazia succesului de la Slobozia. Deși Turris nu mai are constanța din sezonul trecut oamenii lui Eric Lincar pot strica socotelile gazdelor.

Pronostic: 1x

ACS Comuna Recea-Petrolul Ploiești Duminică ora 14.30

Ploieștenii au fost atenționați de rezultatele anterioare excelente ale maramureșenilor antrenați de un prahovean, Nicolae Constantin. Trupa lui Viorel Moldovan nu își mai permite pași în lupta pentru play-off.

Pronostic:2