Popicarii de la CFR Iași au cucerit 3 medalii la Campionatul Național de la Ploiești

Popicarii de la CFR Iași a revenit în forță în competiții după șase luni de pauză. Elevii lui Remus Antimirescu au cucerit trei medalii, dintre care două de aur și una de argint, la Campionatul Național individual și perechi desfășurat la Ploiești, primul concurs organizat de federație după starea de urgență.

Florin Opincă a cucerit aurul la individual, Costică Ciurdea s-a clasat pe locul 2, iar împreună au câștigat titlul național la perechi. CFR Iași i-a mai avut în concurs pe Ion Cercel și Iulian Gabriel Cucu, cei doi clasându-se pe locul 4.

Antrenorul Remus Antimirescu s-a declarat mulțumit de evoluțiile elevilor săi la această primă competiție după o pauză îndelungată. ”Ne bucurăm că am revenit, ne lipseau competițiile. Am revenit în forță, chiar dacă ne-am antrenat în condiții de pandemie, acesta fiind primul concurs al nostru din luna martie încoace. Două titluri naționale și un argint este maximum ce puteam scoate, sunt foarte mulțumit. Iată că popicarii de la CFR Iași continuă să obțină rezultate foarte bune”, a declarat Remus Antimirescu.

Acesta continuă pregătirea cu elevii săi la baza sportivă CFR în așteptarea reluării Campionatului Național pe echipe. ”Campionatul Național pe echipe este suspendat pentru că echipele nu au bani pentru testările Covid. Și atunci competiția rămâne suspedată până se vor liniști puțin apele. Noi continuăm antrenamentele în sală, cu distanțare socială și sperăm ca din ianuarie să reluăm campionatul, pentru că ne lipsește mult. Până aunci, în acest an mai avem două etape în Cupa României și Campionatul Național de juniori, la sfârșitul lunii noiembrie. Bugetul, firesc, unul limitat, așa cum ne-am obișnuit în fiecare an. Deja la Cupa României la invididual juniori nu ne-am înscris din cauza bugetului ”, a mai spus antrenorul Remus Antimirescu.