Liga a II-a, Etapa a XII-a. Dan Alexa revine pe banca tehnică

Eșalonul secund se îndreaptă cu pași clari către finalul sezonului. Etapa cu numărul XII oferă, ca de obicei, multe jocuri de interes.

 

Ripensia Timișoara- CS Mioveni Sâmbătă ora 11.00

Două echipe în formă la ora disputei, cu puncte prețioase adunate în ultimele etape, anunță un meci echilibrat deschis oricărui rezultat.

Pronostic: x2

Viitorul Pandurii Târgu Jiu-Pandurii Lignitul Târgu Jiu Sâmbătă ora 11.00

Meciul celor două echipe care evoluează pe aceeași arenă, stadionul Municipal din Târgu Jiu, este deschis oricărui rezultat, cu trupa…oaspete mai bună, până acum, pe terenuri străine.

Pronostic: 1

CSM Slatina-Metaloglobus București Sâmbătă ora 11.00

Metaloglobus este, clar, în scădere de turație în ultimele etape de campionat. Gazdele revin pe arena proprie cu dorința clară de a greși.

Pronostic: x2

AFC Comuna Recea-Unirea Slobozia Sâmbătă ora 11.00

Duelul celor două noi promovate promite un meci deschis, cu goluri, în care rezultatul final este greu de prognozat.

Pronostic: x

CSM Reșița-U Cluj Sâmbătă ora 14.30

Reșițenii au… în restanța cu Chiajna și vor, normal, alte puncte chiar dacă adversarul arată din ce în ce mai bine sub comanda lui Costel Enache.

Pronostic: x2

Csikszereda Miercurea Ciuc-Concordia Chiajna duminică ora 11.00

Ciucanii au irosit două puncte mari în restanța cu Pandurii și rămân departe de locurile frunașe. Dincolo, Chiajna se afundă tot mai mult în clasamentul la zi..

Pronostic: 1x

Rapid-Farul Constanța Duminică ora 14.30

Giuleștenii se mută la Clinceni pentru acest joc important pentru ambele formații. Farul a arătat mai mereu bine în deplasare și va fi, clar, o nucă tare pentru o formație gazdă în degringoladă.

Pronostic: x2

FC U Craiova-Gloria Buzău Duminică

Primul joc acasă pentru olteni după evenimentele care l-au avut în prim plan pe Adrian Mititelu. Gloria este o echipă imprevizibilă capabilă, oricând, de rezultate surprinzătoare.

Pronostic: 1x

Petrolul-Aerostar Bacău Luni ora 19.00

Lupii galbeni merg la Mogoșoaia pentru acest meci în care trupa antrenată de Viorel Moldovan este favorită clară. Aerostar trage, însă, speranțe după ce remizase alb cu o altă formație cu pretenții, FC U Craiova

Pronostic: 1

*Partida Dunărea Călărași-Turris Turnu Măgurele a fost reprogramată

*ASU Poli Timișoara stă