Liga a II-a Etapa a XIII-a. Etapa meciurilor atractive

Eșalonul secund programează la finalul acestei săptămâni o nouă rundă interesantă, cu multe meciuri de real interes

Unirea Slobozia-FC U Craiova Sâmbătă ora 11.00

Test important al gazdelor în compania liderului care a uitat să mai câștige în ultimele trei etape de campionat.

Pronostic: x2

Metaloglobus București-AFC Comuna Recea Sâmbătă ora 11.00

Misiune deloc ușoară pentru gazde care au contabilizat trei eșecuri la rând. Maramureșnii vor încerca să lupte pentru un rezultat favorabil.

Pronostic: 1

Pandurii Lignitul Târgu Jiu-CSM Slatina Sâmbătă ora 11.00

Gorjenii rămân pe Municipal unde au pierdut dramatic, runda trecută, duelul cu cealaltă echipă a orașului. Rămâne o partidă deschisă oricărui rezultat.

Pronostic: x2

Concordia Chiajna-Dunărea Călărași Sâmbătă ora 11.00

O echipă gazdă necăjită de lipsa punctelor și o grupare călărășeană care acuză, în ciuda unui parcurs excelent, o situație financiară delicată cu jucători neplătiți de câteva luni.

Pronostic: 1x

CS Mioveni-Csikszeredea Miercurea Ciuc Sâmbătă ora 11.00

Gazdele și-au regăsit cadența după venirea lui Alex Pelici ca antrenor principal. Gruparea condusă de Vali Suciu rămâne, pentru orice competitoare, un adversar redutabil.

Pronostic 1x

Farul Constanța-CSM Reșița Sâmbătă ora 11.00

Farul alternează rezultatele favorabile cu prestații nu tocmai concludente. Dincolo, reșițenii au obținut două rezultate foarte bune în ultimele două jocuri și pot forța un verdict notabil.

Pronostic: x2

ASU Poli Timișoara-Petrolul Sâmbătă ora 15.15

Un adevărat derbi al campionatului între două dintre cele mai iubite echipe din România. Gazdele îi propun, cu acest prilej, debutul lui Dan Alexa, în timp ce Petrolul, cu o serie de absențe importante, vine după umilitorul eșec cu Aerostar Bacău, 1-4 la Mogoșoaia.

Pronostic: 1x

Aerostar Bacău-Rapid București Duminică ora 11.00

Meci atractiv la Bacău între revelația etapei precedente și o grupare rapidistă care avansează convingător către partea superioară a clasamentului.

Pronostic: x2

Universitatea Cluj-Ripensia Timișoara Luni ora 16.30

Clujenii au cedat, etapa trecută, cu Rapid, și nu își mai pot permite pași greșiți în confruntarea cu o formație timișoreană care a adunat puncte importante în ultimele etape de campionat.

Pronostic: 1

*SCM Gloria Buzău stă