Liga a II-a Etapa a XIII-a. Liderul nu iese din remize

Eșalonul secund a oferit o nouă etapă cu meciuri în general echilibrate

Unirea Slobozia-FC U Craiova 0-0

A patra remiză consecutivă a craiovenilor care par să nu poată depăși pasa proastă din ultimul timp. Ialomițenii, în schimb, au continuat seria jocurilor reușite de pe teren propriu.

Metaloglobus București-AFC Comuna Recea 2-0

Revanșa lui Ovidiu Herea față de colegi după ce experimentatul atacant ratase, runda trecută, o lovitură de pedeapsă. Dubla acestuia a stabilit verdictul unui joc care a readus Metaloglobusul pe linia victoriilor.

Pandurii Lignitul Târgu Jiu-CSM Slatina 2-0

Pandurii se gață de rezultate favorabile pe finalul unui sezon parcurs greu.Vaida și Dodoi au semnat golurile victoriei gorjene. Eșecul, pe de altă parte, a condus la despărțirea lui Mihai Ianovschi de gruparea din Slatina.

Concordia Chiajna-Dunărea Călărași 2-1

În sfârșit, victorie, pentur trupa greu încercată din Chiajna. Herghiligiu și Andrei Marc au urcat scorul la 2-0 pentru ca reușita oaspeților, autor Bogdan Șandru, să nu schimbe cu ceva datele generale ale scorului.

CS Mioveni-Csikszeredea Miercurea Ciuc 1-1

Remiză care stopează, pe moment, ascensiunea grupării argeșene care a marcat, din penalty, prin Bogdan Rusu. Egalul venit cu reușita lui Rotar este unul notabil pentru oaspeți care au evoluat aproape întreaga repriză secundă cu un om mai puțin pe teren.

Farul Constanța-CSM Reșița 1-0

Golul târziu marcat de Simon Măzărache a stabilit verdictul unui joc care readuce bine în lupta pentru play-off formația constănțeană.

ASU Poli Timișoara-Petrolul 1-0

Victorie importantă pentru ASU Poli Timișoara într-un derbi al eșalonului secund care a reiterat forma slabă traversată de ”lupii galbeni”. Golul lui Plazonja din minutul 32 a adus un debut de bun augur pentru antrenorul violeților, Dan Alexa.

Aerostar Bacău-Rapid București 2-3

Meci spectaculos la Bacău care atestă perioada excelentă pe care o traversează Rapidul aflat la a treia victorie consecutivă. Amfitrionii au stat bine agățați, goluri Chirilă și Mircea Manole, dar nu au putut evita succesul rapidist creionat de golurile lui Amir Jorza, Hlistei și Drăghiceanu.

*Universitatea Cluj-Ripensia Timișoara reprogramat

*SCM Gloria Buzău a stat