Liga a II-a Etapa a XIV-a. Intermediară înainte de Cupă

Liga a II-a propune timp de trei zile meciurile penultimei etape din această toamnă fotbalistică

FC Universitatea Craiova-Metaloglobus Marți, ora 17.00

Oltenii nu se mai întâlnesc cu victoria de patru etape dar sunt, în continuare, pe prima poziție în clasament. Bucureștenii, în schimb, au regăsit apetitul ofensiv după trei etape de secetă și merg după puncte la Severin.

Pronostic:1

Dunărea Călărași-CS Mioveni Miercuri ora 14.00

Dunărea nu are liniște, din punct de vedere financiar, dar stă comod în clasament. Mioveniul arată mai bine sub bagheta lui Pelici și speră la punct(e) și în deplasarea de la Călărași.

Pronostic: 1x

Viitorul Pandurii Tg Jiu-Concordia Chaijna Marți ora 14.00

Trupa antrenată de Flavius Stoican este pe loc pe play-ouf la ora partidei. Concordia a dat ceva semne de reviriment în victoria, 2-1, cu Dunărea Călărași, și speră în continuarea traseului favorabil.

Pronostic: 2

CSM Slatina-Turris Turnu Măgurele Miercuri ora 14.00

Gazdele au rămas fără antrenor după eșecul de la Târgu Jiu și au probleme și din acest punct de vedere. Turris, în schimb, nu își mai permite pași greșiți pentru a nu periclita, din timp, obiectivul pătrunderii în play-off.

Pronostic: 2

ACS Comuna Recea-Pandurii Lignitul Târgu Jiu Miercuri ora 14.00

Gazdele au arătat bine pe teren propriu, mai de fiecare dată, dar au o misiune delicată în fața unei formații gorjene care dă semne evidente de reviriment.

Pronostic: 1x

Aerostar Bacău-ASU Poli Timișoara Miercuri ora 14.00

Debutul bun al lui Dan Alexa pe banca tehnică se cere continuat la același nivel. Băcăuanii sunt capabili să ofere o replică de bun nivel bănățenilor.

Pronostic: x2

Petrolul-SCM Gloria Buzău Miercuri ora 17.00

Ape tulburi la Ploiești unde echipa antrenată de Viorel Moldovan nu traversează deloc o perioadă propice. Buzoienii alcătuiesc o trupă tare care poate strica multe socoteli indiferent de adversar.

Pronostic: 1

Csizsereda Miercurea Ciuc-U Cluj Joi ora 16.30

Meci echilibrat deschis oricărui rezultat pe cocheta arenă din Miercurea Ciuc. Ambele echipe au argumente serioase pentru a spera, justificat, la un rezultat favorabil.

Pronostic: x

Rapid-CSM Reșița Joi ora 18.30

Rapid traversează o perioadă fastă în campionat după trei victorii consecutive. Reșița, în schimb, are speranțe sub comanda lui Alin Minteuan de a lupta cu folos pentru puncte.

Pronostic: 1x

*Partida Ripensia Timișoara-Farul nu se dispută

*Unirea Slobozia stă.