Suspendarea lui Mihalache, redusă de la 8 la 6 etape

Clubul Politehnica Iași a primit o veste bună din partea Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal. Comisia a admis recursul la suspendarea de 8 etape acordată fundașului Ovidiu Mihalache și a redus pedeapsa la 6 etape. Astfel, stoperul Politehnicii Iași își va ispăși ultima etapă de suspendare în meciul de Cupă cu CFR Cluj, urmând să revină în echipă duminica viitoare, în campionat, tot contra campioanei CFR Cluj.

”Întrunită joi, 26.11.2020, Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a luat următoarele hotărâri:

MIHALACHE MARIUS OVIDIU vs. HOTĂRÂREA NR. 185/CDE/2020 – Sancțiune disciplinară – Admite recursul formulat de jucătorul MIHALACHE MARIUS OVIDIU împotriva Hotărârii CDE nr. 185/21.10.2020. Modifică în parte Hotărârea CDE nr. 185/21.10.2020.

În baza art. 63.1. b), cu aplicarea art. 43.4 și 43.6. lit. a) din RD, sancționează pe jucătorul Mihalache Marius Ovidiu cu suspendare pentru șase jocuri.

Menține celelalte dispoziții ale Hotărârii recurate.

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare”, a anunțat Comisia de Recurs într-un comunicat.

Mihalache a stat deja cinci etape, cu Sepsi, Astra, Viitorul, FC Voluntari și FC Argeș, iar meciul din 16-imile Cupei, cu CFR Cluj, programat duminică, va fi a șasea etapă de suspendare.