Liga a II-a Etapa a XV-a. Ultima strigare

Echipele din Liga a II-a parcurg ultima etapă din prima parte a campionatului

SCM Gloria Buzău-Aerostar Bacău Sâmbătă ora 11.00

Buzoienii revin pe gazon după ce nu au putut bifa, la începutul săptămânii, meciul cu FCSB din Cupa României. Cu destule absențe în lot, trupa antrenată de Ilie Stan va avea o opoziție serioasă din partea unei grupări băcăuane în criză de puncte.

Pronostic: 1x

Pandurii Lignitul Tg. Jiu-FC U Craiova Sâmbătă ora 11.00

Prilej nimerit pentru lider de a obține trei puncte pentru conturarea primei poziții în clasament. Gorjenii alcătuiesc o trupă imprevizivilă dar au șanse mici de a produce surpriza.

Pronostic: 2

Turris Turnu Măgurele-AFC Comuna Recea Sâmbătă ora 11.00

Eugen Trică și jucătorii teleormăneni au acută nevoie de puncte pentru a mai spera, în primăvară, la acontarea unui loc de play-off.

Pronostic: 1

Concordia Chiajna-CSM Slatina Sâmbătă ora 11.00

Ilfovenii se află, incredibil, în zona retrogradării deși au la dispoziție un lot competitiv. Nu mai există altă cale în afara victoriei pentru a ne periclita definitiv un sezon oricum cenușiu.

Pronostic: 1

Farul Constanța-Csikszereda Miercurea Ciuc Sâmbătă ora 11.00

Două formații cu pretenții la un loc în garnitura primelor șase echipe se întâlnesc într-o partidă echilibrată, deschisă oricărui rezultat.

Pronostic: 1x

CSM Reșița-Ripensia Sâmbătă ora 11.00

Trupa antrenată de Alin Minteuan caută să se despartă de acest an cu o victorie necesară în fața unui adversar care poate pune probleme.

Pronostic: 1

Unirea Slobozia-Petrolul Sâmbătă ora 12.00

Oaspeții nu mai au voie să greșească pentru a mai spera, justificat, la îndeplinirea primului obiectiv intermediar pe terenul unei formații ialomițene puternice.

Pronostic: 2

CS Mioveni-Viitorul Pandurii Târgu Jiu Duminică ora 11.00

O revelație în acest sezon, gruparea din Târgu Jiu caută un alt rezultat notabil într-o confruntare care se anunță echilibrată.

Pronostic: 1x

ASU Poli Timișoara- Rapid Duminică ora 13.30

Confruntare de maxim interes la Timișoara între două dintre cele mai iubite echipe din zona eșalonului secund. La Rapid debutează, cu acest prilej, Nicolae Grigore, noul antrenor principal al echipei.

Pronostic: x

U Cluj-Dunărea Călărași Marți ora 18.45

Ultimul meci al sezonului în eșalonul secund rezervă o dispută dificilă pentru ambele combatante. Clujenii sunt obligați să învingă o trupă adversă măcinată de probleme financiare care a făcut un sezon excelent.

Pronostic: 1