Daniel Nazare scrie despre ofensiva LPF asupra FRF. Mercato cu Viorel Duru și Marius Avram. În rest vorbe goale

Opinie-Nazare_Web_901x600

Dacă n-ar fi secretarul general Justin Ștefan am avea senzația că LPF e un sanatoriu, în niciun caz o instituție fotbalistică.

În fiecare dimineață, oficialul ne povestește cât de slabi sunt cei de la FRF, că nu comunică, nu muncesc și nu performează. Pe Facebook, la tv, la radio, în orice împrejurare.

Adică, la fel ca la școală, atunci când eram eu mic în clasele primare: dacă luam o notă mică le spuneam părinților că și premianta clasei a luat la fel, tocmai ca să nu mă certe.

Daniel Nazare scrie despre ofensiva LPF asupra FRF. Mercato cu Viorel Duru și Marius Avram. În rest vorbe goale

Mutarea discuției în alt plan, când presiunea VAR apasă pe tine, este tipică oamenilor care nu-și duc munca la capăt. Și nu-și asumă mai nimic.

OPINIE / DANIEL NAZARE SCRIE DESPRE ANTRENORUL MARIUS CROITORU. CÂND PIERDE MECIUL, NUMAI ARBITRUL E DE VINĂ! NIMENI ALTCINEVA

Gino Iorgulescu ne amenința acum doi ani că VAR-ul va fi implementat când se va face rost de 1,5-2 milioane de euro. Toate cluburile au fost de acord să li se taie un procent din drepturile tv pentru ca să existe suma minunată. Pe Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, îl lăsaseră și nervii: „Am impresia că nu se dorește, altfel nu îmi explic de ce o tărăgănăm atât timp”.

Discuțiile acestea inutile survin într-o perioadă în care bulgarii, vecinii noștri de la Sud de Dunăre pe care i-am considerat mai mereu inferiori, fac teste tehnice pentru tehnologia VAR, tocmai pentru ca în playoff sistemul să funcționze. La noi, LPF, care stă pe un purcoi de bani, arată cu mâna spre FRF. Ei cică ar fi de vină!

Cele două întrebări care îl dor pe Justin Ștefan. Fără răspunsuri

Între timp, LPF face achiziții din rândul celor de la Casa Fotbalului. Mercato, fără perioadă impusă. După Viorel Duru, LPF e la un pas să-l transfere pe fostul ecuson FIFA Marius Avram, arbitru tocmai retras din activitatea competițională.

Întrebările care se pun acum sunt două, extrem de simple: dacă sunt atăt de slabi cei de la FRF, de ce LPF le ia oamenii și nu-i lasă să băltească în mediocritatea instituției? Când vor ochi Răzvan Burleanu și Radu Vișan niște profesioniști din rândurile colegilor lui Justin Ștefan pe care să-i angajeze la Casa Fotbalului?

Nu cred că există răspunsuri, cel mult câteva zâmbete. E suficient, mulțumesc.

DANIEL NAZARE SCRIE DESPRE REGULA UNDER 21 ÎN DERBY. OARE DINAMO AR FI PIERDUT MAI DEMN ȘI MAI FRUMOS CU GEANI CREȚU PE TEREN?