Metaloglobus vine pe Ilie Oană. Moldovan este precaut.

Petrolul reia cursa către promovarea în prima ligă în meciul cu Metaloglobus București care închide etapa cu numărul XVI din Liga a II-a.

 

Petrolul a început bine acest an, cu victoria clară cu Politehnica Iași, 3-0 în Cupa României, și vrea să facă un pas la fel de concludent și în prima apariție din miniretur. Arena Ilie Oană găzduiește, marți, de la ora 19.00, interesanta partidă cu Metaloglobus București.

. „Trebuie să începem foarte bine și să obținem punctele necesare pentru ca, la finalul acestor cinci meciuri, să fim calificați în play-off. Așa cum se spune, cea mai grea partidă este prima care urmează, cea cu Metaloglobus în cazul nostru, o echipă cu jucători experimentați, de calitate. O formație care, practic, nu are absolut nimic de pierdut, și care te poate încurca, dacă nu o tratezi cu atenția maximă.Le-am spus jucătorilor mei că, de multe ori, este mai interesant să vii de departe, de jos, și să urci, decât să fii acolo, sus, și să te temi că o să risipești ce ai strâns! Trebuie să jucăm fără teamă, așa cum am făcut-o și cu Iașiul, să confirmăm acea prestație bună și am mare încredere că vom reuși acest lucru. Starea de spirit este foarte bună, băieții s-au pregătit exemplar și așteptăm cu mare încredere această partidă.Am început bine anul, se vede o schimbare, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Trebuie să rămânem echilibrați, să fim precauți, să găsim echilibrul necesar între a ataca și a ne apăra foarte, foarte bine! Punctele sunt cele mai importante în momentul de față și sunt convins că, odată cu câștigarea jocurilor, băieții vor prinde tot mai multă încredere. Campionatul este foarte comprimat, sunt în jur de 10 echipe care pot emite pretenții la un loc de play-off. Noi venim de departe, am risipit destul de multe puncte în toamnă, dar le-am spus jucătorilor că trebuie să se gândească doar la fotbal. Presiunea o iau eu, în totalitate, asupra mea! Eu sunt responsabil de rezultat, de joc, ei trebuie doar să intre determinați pe teren și să aplice tot ceea ce am lucrat la antrenamente”, a precizat antrenorul Petrolului, Viorel Moldovan, înaintea disputei de mâine seară.

Comments are closed.