Marian Barbu pedepsit drastic pentru viciere de rezultat

Se intampla in Romania, se intampla in curtea CCA ului.
La fix o saptamana de cand “centralul” Maria Barbu din Fagaras a viciat rezultatul meciului Viitorul – Academica, Comisia Centrala a Arbitrilor, biroul delegari, il trimite pe acesta arbitru de rezrva in etapa urmatoare

Brigada pentru meciul Gaz Metan Medias – Universitatea Craiova

A – Lucian Rusandru
A1 – Valentin Avram
A2 – Ovidiu Artene

R – Marian Barbu

Vezi aici Opinia lui Cristian Manea!

Viciere de rezultat la Ovidiu

Reamintim cititorilor nostri ca in etapa precedenta (26), Marian Barbu nu a acordat un penalty, clar ca lumina zilei, la interventia mai mult decat neglijenta in suprafata de pedeapsa a portarului Cojocaru (Viitorul) asupra lui Chunchukov (Academica).

Faza s-a petrecut in minutul 82 cand oaspetii de la Academica Clinceni conduceau cu scorul de 1-0.
Vicierea de rezultat este evidenta.

Comisia CC il pedepseste maxim!

Cei care fac delegarile de oficiali la meciurile de Liga 1 s-au dovedit in atatea randuri amatori. Un exemplu in acest sens fiind delegarea lui  George Gaman la un meci in care evolua chiar  fratele acestuia, Valerica Gaman.

De aceasta data, aceeasi “meseriasi” vin si-l pedepsesc pe Marian Barbu intr-o maniera absolut drastica si il trimit pe post de “rezerva” la meciul dintre Gaz Metan si Universitatea Craiova.

Mesajul este unul cat se poate de simplu

Orice s-ar intampla in cadrul unui meci, chiar si o viciere clara de rezultat, “protejatii” vor fi intotdeauna protejati!
Nu stim al cui protejat este Marian Barbu, dar cu siguranta vom afla…

Daca in acest fel se pedepseste o viciere clara de rezultat, cu siguranta acest lucru va fi privit drept “o invitatie” la greseli!

Nu putem sa nu ne intrebam daca acest fapt nu constituie inca o dovada clara pentru care  nu se doreste introducerea sistemului VAR.
Altfel, cum oare vor mai fi protejati “protejatii”?