Liga a II-a Etapa a XIX-a. Schimbare de lider, schimbări de antrenori

Liga a II-a are un nou lider în echipa timişorenilor de la ASU Poli care a devansat FC U Craiova

Concordia Chiajna-Petrolul Ploiești 0-0

Puncte mari irosite de petrolişti în faţa unei echipe care a adunat trei remize consecutive din tot atâtea meciuri. Petrolul traversează cu mari emoţii lupta pentru play-off

Universitatea Cluj-FC Universitatea Craiova  1-0

Victorie mare reuşită de clujeni care rămân în cărţile calificării în play-off. Alexandru Pop, cu 15 minute înaintea finalului jocului, a stabilit destinaţia celor trei puncte cu o execuţie de zile mari

Metaloglobus București-SCM Gloria Buzău 5-1

Succes categoric al bucureştenilor într-o partidă cu toate ingredientele.Buyoienuuu au plecat învinşi la cor dar putea rescrie soarta partidie dacă la scorul de 1-1 paţurcă ar f transformat o lovitură de pedeapsă. Ovidiu Herea şi Aguinaldo, fiecare cu câte o dublă, şi au marcat pentru bucureşteni, în timp ce Tucaliuc a semnat singurul gol buzoian.

Pandurii Lignitul Tg. Jiu-ASU Poli Timișoara 1-1

Surpriză pe municipalul gorjean după o partidă cu mulţi nervi. ASU Poli a preluat sefia clasamentului, după acest egal, dar supărarea a fost mare în tabăra timişoreană la finalul meciului. Gazdele au deschis scorul prin, în timp ce egalarea a fost adusă de.

Farul Constanța-ACS Comuna Recea 3-2

Meci spectaculos, cu multe goluri, avut în permanenţă sub control de constănţeni. Banyoi, în două rânduri, şi au marcat pentru Farul, în timp ce Marius Coman şi Oiţă au ţinut în viaţă speranţele maramureşenilor.

CSM Reșița-CSM Slatina 1-1

Punct important scos de slătineni în disputa cu o echipă care nu se regăseşte. Oaspeţii au deschis scorul prin Ianis Stoica, gol după o cursă solitară, în timp ce egalarea a venit de la punctul cu var după lovitura lui Laurenţiu Buş.

Ripensia Timișoara-Viitorul Pandurii Tg. Jiu 0-2

Dovadă de forţă fotbalistică pentru gorjeni care au câştigat, clar, fără antrenorul Flavius Stoican şi patru jucători de bază. Alin Ţegle, din lovitură de pedeapsă, şi Prejmerean au punctat decisiv pentru Viitorul Pandurii care şi-a conturat, aproape clar, locul de plaz-off.

Csikszereda Miercurea Ciuc-Dunărea Călărași 0-1

Victorie importantă reuşită de călărăşeni pe un tren unde oaspeţii adună greu puncte. Bodo Kanda a marcat un gol extrem de important în parcursul dunărenilor către play-off. Ciucul pierde, vizibil, teren, după un eşec care anunţă un final tensionat de tur de campionat la Miercurea Ciuc.

Unirea Slobozia-Rapid 2-1

Rapid s-a despărţit de Nicolae Grigore după încă un eşec neverosimil suferit de trupa giuleşteană. Chiar dacă a pierdut şi duelul de la Slobozia Rapid rămâne în cărţile unui loc de play-off dacă învinge în ultimele două partide din sezonul regulat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *