Echipa de tenis de masă a Politehnicii Iași luptă pentru promovarea în Superliga feminină

Sala Sporturilor din Tomești va găzdui, vineri și sâmbătă, meciul de baraj dintre echipele Politehnica Iași și CSM Suceava, decisiv pentru promovarea în Superliga feminină de tenis de masă.

Cele două echipe au încheiat returul Diviziei A pe locurile 2, respectiv 3 și vor juca în dublă manșă, la Tomești, pentru accederea în elita tenisului de masa feminin. Acolo unde Politehnica Iași a mai fost în trecut, cu rezultate foarte bune.

Echipa ieșeană este formată din Maria Gaftea – antrenor și jucător, Andreea Postudor și Vlada Caraulnaia, rezervă fiind Lăcrămioara Baiu, iar fetele noastre sunt la un pas de promovare, obiectiv perfect realizabil dacă ținem cont de forma bună arătată în meciurile din returul disputat recent.

”Toate fetele suntem bine, așteptăm cu nerăbdare meciul cu CSM Slatina. Suntem încrezătoare că putem face un rezultat bun, care să ne ducă în Superligă. Sunt foarte mândră de echipa noastră, de tot ce am reușit să facem până acum. Ne dorim foarte mult să promovăm, dar dacă nu vom reuși acest lucru nu va fi un eșec pentru noi”, a declarat antrenoarea echipei ieșene, Maria Gaftea.

”Fetele sunt în formă, au arătat acest lucru și la ultimul turneu. Fetele formează o echipă bună și sperăm să promovăm în Superligă. Dacă vom promova trebuie să găsim resurse financiare, pentru că Superliga înseamnă o competiție mult mai puternică. Mai trebuie întărită echipa cu o jucătoare-două, dar și bani mai mulți. Bugetul ar trebui mărit de vreo 4-5 ori în cazul promovării în Superligă”, a declarat la Radio HIT președintele CS Politehnica Iași, Vasile Manole.

Meciurile de vineri și sâmbătă se vor disputa cu începere de la ora 10.00, fără spectatori în tribune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *