Veste bună pentru elevii lui Nicolo Napoli după victoria cu Hermannstadt

Președintele executiv al Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, i-a anunțat pe jucătorii lui Nicolo Napoli înaintea partidei cu Hermannstadt că vor avea un bonus în cazul unei victorii. Astfel, după victoria cu 1-0 obținută în Copou, elevii lui Napoli au împărțit în vestiar suma de 20.000 de lei, bonus pus la bătaie de partenerul Tarsin.

”Tot timpul am spus că avem un lot valoros, iar odată cu adaptarea și omogenizarea rezultatele vor veni. Este un răspuns frumos dat de jucători celor care nu au crezut în ei. Este și meritul staff-ului condus de Nicolo Napoli. Echipa a jucat tactic foarte bine, s-a dăruit și a arătat prospețime fizică până în ultima secundă”, a declarat președintele Ciprian Paraschiv.

Deși a anunțat că întrerupe colaborarea cu clubul ieșean, compania Tarsin a decis să rămână alături de Politehnica până la sfârșitul sezonului. De altfel, și deplasarea anterioară, la Ovidiu, a fost efectuată tot cu autocarul pus la dispoziție de către compania de transport. Potrivit unor surse, compania ar fi oferit și bonusul pentru victoria cu Hermannstadt.

”Vreau să remarc în mod deosebit sprijinul oferit în continuare de partenerul nostru Tarsin, pentru faptul că este alături de noi, mai ales la greu”, a subliniat Ciprian Paraschiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *