Liga a II-a, Etapa a IV-a. Trică sprintează către promovare

Eșalonul secund a programat o nouă etapă importantă care a cam lămurit lucrurile în vârful clasamentului

Play-off Etapa a IV-a

ASU Poli Timișoara-Dunărea Călărași 2-1

Victorie în extremis pentru timişoreni care reintră, cu acest prilej, măcar în cărţile locurilor de baraj. Casado, în prelungiri, a marcat golul decisiv după  ce până atunci punctaseră, în contul ambelor formaţii, Ivanovici şi Alami.

FC Universitatea Craiova-CS Mioveni 4-2

Spectacol total în Bănie într-un joc cu şase goluri. Victoria oltenilor îi apropie pe aceştia cu încă un pas important de promovarea în primul eşalon competiţional. Andrea Compagno, Radu Negru, Alexandru Blidar şi Dragoș Albu au marcat pentru amfitrioni, în timp ce Ştefan Blănaru şi Garutti au semnat reuşitele argeşenilor.

 *Rapid București-Csikszereda Miercurea Ciuc Sâmbătă ora 20.00

Play-out Etapa a IV-a Grupa A

ACS Comuna Recea-CSM Slatina 5-2

Spectacolul este la el acasă atunci când echipa antrenată de Florin Fabian evoluează pe teren propriu. Paul Batin, în absenţa lui Coman, a preluat rolul de principal marcator, cu trei goluri, ajutat la parafarea victoriei de Chinde şi Mărieş. Dincolo, Ianis Stoica, cu o dublă, a semnat frumos despărţirea de trupa din Slatina.

Metaloglobus București-Pandurii Lignitul Târgu Jiu  3-1

Claudiu Herea a luat pe cont propriu partida marcând toate cele trei goluri ale bucureştenilor. Pandurii a contat, la capitolul reuşite, pe realizarea lui Acosta.

*Farul Constanța-U Cluj Sâmbătă ora 12.30

Play-out Grupa B

Concordia Chiajna-Viitorul Pandurii Târgu Jiu 0-2

Un nou verdict nefavorabil pentru Chiajna care tremură pe final de sezon. Gorjenii încheiaseră conturile după nici 20 de minute după golurile lui Darius Buia şi Prejmerean.

CSM Reșița-SCM Gloria Buzău 1-1

Buzoienii au încurcat planurile reşiţenilor care tremură pentru evitarea retrogradării directe până în ultimele 90 de minute ale campionatului. Laurenţiu Buş a marcat pentru gazde, în timp ce reuşita egalizatoare a purtat semnătura lui Ciprian Perju.

Aerostar Bacău-Unirea Slobozia 2-2

Meci spectaculos la Bacău unde retrogradata echipă locală a oferit o replică puternică ialomiţenilor avizi de victorie. Vlad Suciu şi Denis Radu au marcat pentru Unirea, în timp ce la gazde s-a trezit târziu, cu o dublă, Cătălin Vraciu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *