Nicolo Napoli crede în șansele lui Poli Iași de a se salva de la retrogradare

Deși Poli Iași se află pe ultimul loc în Liga I, cu doar 14 puncte și vine după trei eșecuri consecutive, antrenorul italian Nicolo Napoli crede în continuare în șansele echipei din Copou de a se salva.

Tehnicianul spune că a venit la Poli cu inima deschisă și nu înțelege de ce este scos vinovat pentru situația în care se află echipa, din moment ce a obținut 10 puncte într-o lună și jumătate.

”Eu am ajuns aici cu inima deschisă. Am fost întrebat dacă vreau să vin aici să ajut echipa, pentru că era ultima în clasament, cu 14 puncte după 10 luni. Am venit pentru că am mai fost în urmă cu mai mulți ani și am făcut o treabă bună. Și acum nu e bine ce se întâmplă aici. Am făcut 10 puncte într-o lună și jumătate și am în continuare încredere că echipa se poate salva. Sunt speranțe de salvare a echipei de la retrogradare. Dar nu avem liniște. Fotbaliștii vorbesc în vestiar, e normal. Am venit cu inima deschisă aici, m-au sunat, m-au chemat, am venit aici, dar nu văd că multă lume se apropie de echipă. Și nu văd de ce sunt eu de vină acum! Pentru că am făcut 10 puncte într-o lună și jumătate. Asta e diferența”, a declarat Nicolo Napoli, care este încrezător în șansele echipei ieșene de a ajunge pe un loc de baraj la final de sezon: ”Din moment ce matematic avem șanse, se poate. Încercăm, luptăm cu toți băieții din vestiar să facem puncte. Vedem ce se întâmplă în cele două meciuri decisive, cu Astra și cu Dinamo acasă. Încercăm să adunăm cât mai multe puncte”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *