Seara cu goluri magice. Academica Clinceni a urcat pe locul 5 în play-off

Gruparea ilfoveană a pus capăt partidelor susținute pe teren propriu în play-off

Academica Clinceni a confirmat statutul de care se bucură în acest campionat și în confruntarea cu o altă revelație a întrecerii, Sepsi OSK. Partida disputată la Călărași a adus al doilea succes consecutiv pentru gruparea antrenată de Ilie Poenaru după jocul cu FC Botoșani adjudecat, la Clinceni, scor 4-3

Revenirea pe tabela de marcaj, specialitatea casei

Ca și în partida cu FC Botoșani, câștigată finalmente, ilfovenii au remontat spectaculos și în jocul cu Sepsi. Aganovici punea, în minutul 13, în ordine lucrurile în dreptul oaspeților care aveau să cedeze, până la urmă, după două goluri de generic marcate de Academica. A venit, mai întâi, o lovitură de cap măiastră a lui Cristi Tănase, la o centrare de manual a lui Achim, pentru ca Chunciukov să găsească, apoi, la startul părții secunde, vinclul porții lui Niczuly cu un trasor de zile mari de la 18 metri după o deposedare a unui avdersar. Cele trei puncte culese cu Sepsi, după o evoluție din nou concludentă, au urcat Academica pe locul cinci în play-off înaintea ultimei partide din acest sezon.

Academica merge joi pe Ion Oblemenco

Ultima apariție din acest sezon aduce pentru Academica meciul de la Craiova, cu Universitatea, în care trupa lui Ilie Poenaru va căuta să păstreze remarcabilul loc 5 ocupat în prezent. Oltenii joacă, sâmbătă, la Ploiești, în compania Astrei, finala Cupei României urmând ca mai apoi să revină acasă unde nu mai poate pierde locul trei final indiferent de rezultatul jocului cu Academica. Ilie Poenaru a fost generos cu elevii săi  după victoria cu Sepsi oferindu-le…trei zile libere!

Debut bun pentru Aurelian Păun

Ilie Poenaru i-a oferit debutul lui Aurelian Păun la Academica Clinceni în partida cu Sepsi. Al treilea portar al ilfovenilor în acest sezon, după Vâlceanu și Ureche, Păun s-a descurcat bine și a arătat că poate fi în orice moment o soluție viabilă pentru poarta Academicii Clinceni în viitorul campionat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *