Primele mutări la Petrolul. Au semnat Marius Coman şi Darius Buia

În aşteptarea instalării noului antrenor principal, eveniment care va avea loc zilele următoare, Petrolul a oficializat primele mutări de jucători în perspectiva viitorului sezon.

Atacantul Marius Coman, golgeterul ediţiei de campionat care s-a încheiat, a semnat un angajament cu “lupii galbeni”. În vârstă de 24 de ani, Marius Coman (1.85 metri) a fost unul dintre principalii marcatori din ultima ediție a Ligii 2, înscriind 10 goluri pe parcursul sezonului regulat și alte 5 în play-out. Având trecut în CV inclusiv un titlu de campion al României, în sezonul 2017-2018, atunci când a adunat patru prezențe pentru CFR Cluj, noul echipier al „lupilor” a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru Minaur Baia Mare, Bucovina Pojorâta, Academica Clinceni, Universitatea Cluj și CSM Reșița, totalizând, la nivel de eșalon secund, 120 de apariții și 39 goluri marcate. Tot la Petrolul va evolua în stagiunea următoare şi mijlocaşul Darius Buia, ultima oară la o colegă de eşalon, Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

La rândul său, Darius Buia (27 ani, 1.76 metri) a evoluat în ultima ediție de campionat la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, formație pentru care a înscris de 9 ori în cele 14 apariții din sezonul regulat și din play-out. Fost component al naționalelor de juniori „U17” și „U19”, Buia a mai jucat, de-a lungul carierei, la Dinamo București, Academica Argeș, Gloria Lunca Teuz Cernei, UTA Arad și Sportul Snagov, bifând trei prezențe în Liga 1 și 120 în eșalonul secund (36 goluri marcate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *