Academica are mână bună la tinerii jucători. Cordea merge la FCSB

Schimburile de jucători pe axa Clinceni- FCSB continuă cu o nouă mutare interesantă

Andrei Cordea a fost în stagiunea care se încheie astăzi o adevărată revelaţie la Academica Clinceni. Om de bază la echipa antrenată de Ilie Poenaru,pe tot parcursul campionatului, având şase goluri şi alte câteva assist-uri, mijlocaşul de bandă stânga a atras atenţia grupărilor importante din campionat. Cum Cordea mai are doi ani de contract cu Academica, trupa ilfoveană face o afacere rentabilă odată cu trecerea tânărului jucător la FCSB.

Tinerii, la putere la Academica

Perioada petrecută la Academica Clinceni i-a maturizat, fotbalistic, pe tinerii jucători trecuţi în ultimii ani pe la gruparea antrenată de Ilie Poenaru. Robert Ion s-a întors la FCSB dar a avut ghinionul unei accidentări care l-a scos, pentru multă vreme, din circuit. Adrian Şut s-a impus, de asemenea, de multe ori pe parcursul acestui sezon printre titularii constanţi aliniaţi de Toni Petrea. Cristi Dumitru s-a dovedit a fi, după trecerea pe la Academica, o armă importantă la FC Argeş, iar George Merloi a demonstrat de fiecare dată când a evoluat pentru Astra că este un jucător de certă calitate. Vine, acum, rândul lui Andrei Cordea, un produs al Şcolii de Fotbal Ardealul Cluj Napoca, să atragă privirile şi să se îndrepte spre un transfer la FCSB.

Cioiu, înlocuitorul lui Cordea

Conducerea Academicii a acoperit plecarea lui Cordea cu un alt jucător cu o bună reprezenatre chiar dacă vorbim de eşalonul secund. Marius Cioiu, 21 de ani, a lăsat o bună impresie la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, multă vreme o adevărată revelaţie a Ligii a II-a, fiind înregimentat ca o autentică speranţă fotbalistică aşteptată să confirme, de Academica Clinceni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *