Cine este posesorul primului wild-card la ”Concord Iași Open”

În perioada 12-18 iulie va avea loc la Iași turneul de tenis ATP Challenger 100 ”Concord Iași Open”, cel mai important eveniment sportiv organizat la Iași în acest an.

Organizatorii au anunțat că primul wild-card în calificările la ”Concord Iași Open” i-a fost acordat lui Alexandru Coman, unul dintre cei mai talentați și valoroși tineri jucători români, locul 1 în clasamentul FRT atât la 16 ani cât și la 18 ani. În vârstă de 16 ani, Coman va juca în calificări la Arenele Ciric după ce a câștigat recent titlul național Under 18, la Oradea. La ediția de anul trecut, campion național la Under 18 și posesor de wild-card la Iași a fost Radu Papoe, cel care l-a învins în finală chiar pe Alex Coman. Al doilea wild-card în calificări va fi acordat campionului turneului de precalificare care va avea loc la Iași, începând cu data de 5 iulie.

Turneu este unul de categoria ATP Challenger 100, astfel că jucătorul care va triumfa la Iași va primi 100 de puncte ATP.

Calificările turneului ATP de la Iași, al cărui director este Daniel Dobre, vor avea loc în zilele de 10 și 11 iulie 2021, iar turneul va începe luni, 12 iulie, și se va încheia duminică, 18 iulie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *