Eșec cu fruntea sus. CS Afumați- CSA Steaua 1-2

CS Afumați a ratat posibilitatea de a evolua din viitorul sezon în Liga a II-a

 

Gruparea din Afumați a ieșit onorabil din disputele de baraj cu echipe evident superioare, din toate punctele de vedere, în drumul spre eșalonul secund. După victoriile împărțite din dubla cu FCSB 2 a urmat disputa decisivă cu CSA Steaua. Trupa lui Daniel Oprița, garnisită cu multe nume importante, s-a impus, deloc facil, în ambele partide, 2-0 în Ghencea și 2-1 la Afumați

Retur echilibrat, final reușit pentru Steaua

CS Afumați a început cu speranțe manșa secundă, după prestația bună din Ghencea, dar steliștii au dat din start un alt contur disputei. Golul lui George CĂLINȚARU, din minutul 3, a adus liniște pentru formația condusă din teren de Vali Bărbulescu. A venit, până la pauză, pe fondul unui joc echilibrat, reușita egalizatoare semnată de Florin POPA. Actul secund, unul controlat ca joc de Avram și compania, a adus, pe final, golul doi al Stelei, PACIONEL, dintr-un penalty scos de el în momentul în care CS Afumați îl pierduse pe Ștefan Vasile, eliminat de centralul Iulian Călin pentru două cartonașe galbene.

Gabriel Dumănică: ”Suntem mulțumiți”

Gazdele au ieșit bine și din punct de vedere organizatoric la un eveniment de amploare fotbalistică . Fanii Stelei, prezenți în Afumați în număr de peste 1000, nu au putut intra pe stadion după cum anunțaseră, în prealabil, forțele de ordine. ”S-a vorbit mult în această perioadă, fotbalistic, de Afumați. Cred, per total, că am ieșit onorabil din aceste meciuri de baraj. Fotbalul va rămâne, în continuare, un reper important în viața comunității la Afumați”, a precizat, după joc, Gabriel Dumănică, primarul din localitate prezent în permanență printre organizatori. Sportiv, Vasile Neagu și colaboratorii acestuia vor face o amplă analiză, zilele următoare, pentru a creiona în detaliu perspectivele legate de viitorul sezon competițional care va fi abordat, cert, cu același obiectiv al promovării în Liga a II-a.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *