Turneu de elită pentru copii, la Iași

Academia Didi Iași va organiza în perioada 11-13 iunie, la Iași, turneul ”Didi Premier Cup”, una dintre cele mai importante competiții pentru copii organizate în orașul moldav în ultimul timp. La turneu vor participa 32 de echipe, la patru categorii de vârstă, copii născuți în anii 2011, 2012, 2013 și 2014. Organizatorii au anunțat că nu percep taxă de participare, așa cum se obișnuiește la turneele de acest fel din țară.

”Ne-am gândit să organizăm turneul pentru acești copii minunați. Vrem un turneu de elită, de aceea ne dorim să avem la start și echipe de elită. Gândul nostru pentru turneu a fost să chemăm echipe dintre cele mai bune. Sunt copii foarte buni în fiecare județ. Nu am reușit să îi chemăm chiar pe toți, unii nu au reușit să ajungă într-un timp atât de scurt”, a declarat Didi Florean, președintele Academiei Didi Iași.

Academia Didi Iași va participa cu echipele 2011 (antrenori Liviu Niță și Didi Florean), 2012 (Robert Gucianu), 2013 și 2014 (Bogdan Curpăn și Răzvan Macovei), din staff făcând parte și kinetoterapeutul Bianca Onofrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *