A doua achiziție pentru Academica Clinceni. A semnat Floriano Vanzo

Formația din Clinceni a perfectat al doilea transfer al verii

 

Academica a mutat din nou la capitolul achiziții după transferul lui Marius Cioiu de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Noul venit este, acum, un jucător cu experiența primei ligi, Floriano Vanzo. Mijlocașul belgian a evoluat în stagiunea precedentă la Politehnica Iași, în 33 de partide. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la Tubize (Belgia), Parma (Italia), ND Gorica (Slovenia), Waasland-Beveren (Belgia) și Excelsior Virton (Belgia).

Cebotaru a semnat cu Petrolul

Dacă la capitolul veniri nu este foarte mare aglomerație la acest moment, venirile lui Cioiu și Vanzo fiind de semnalat, Academica se desparte de o serie de jucători importanți în stagiunea trecută. Eugeniu Cebotaru, în multe partide chiar purtătorul banderolei de căpitan, a ajuns la finalul înțelegii cu Academica. Mijlocașul merge, acum, în eșalonul secund, la Petrolul, pentru a pune umărul la promovarea echipei petroliste.

Discuții pe toate fronturile

Dacă echipa este în vacanță, până la jumătatea lunii, conducerea grupării din Clinceni lucrează la foc automat. Multe sunt problemele care trebuiesc rezolvate în această perioadă. Ilie Poenaru va semna prelungirea contractului cu ilfovenii pentru alte două stagiuni. Sunt în toi și discuții cu persoane interesate să se alăture proiectului Academica Clinceni, unul de succes la acest moment. De asemenea, la capitolul achiziții, tratativele sunt în plină derulare și vor aduce, în scurt timp, alte mutări interesante la echipa din Clinceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *