Petrolul, cea mai grăbită echipă din eşalonul secund. Nicolae Constantin a fost prezentat oficial

Petrolul Ploieşti l-a prezentat, oficial, astăzi, pe Nicolae Constantin în noua sa postură de antrenor principal al echipei.

 

Oficiile au fost făcute de preşedintele “lupilor galbeni”, Costel Lazăr, şi directorul sportiv Claudiu Tudor.

„Ne aflăm în fața unui nou început, cu un staff tehnic nou și, așa cum deja se știe, cu un lot de jucători remaniat într-o bună măsură. Ceea ce încercăm noi este să-i asigurăm staffului toate condițiile și un lot valoros, cu care să poată fi abordată, într-o primă fază, calificarea în play-off, dacă, evident, se va juca în același sistem și în sezonul viitor, și, mai apoi, promovarea în primul eșalon. Sper să nu se mai repete ghinioanele din campionatul trecut, sper că toată lumea a avut de învățat din ceea ce s-a întâmplat în sezoanele precedente și, printr-o colaborare foarte strânsă între conducerea tehnică, cea administrativă și lotul de jucători, sunt convins că ne vom atinge obiectivele”, a precizat președintele Costel Lazăr.

Noul  director sportiv, Claudiu Tudor, a punctat, la rândul lui, că „Sunt foarte bucuros că m-am întors la Petrolul. Am venit, bineînțeles, cu inima deschisă, vreau să pun umărul și să ajut echipa să ajungă acolo unde îi este locul. Am discutat și cu o parte dintre jucătorii rămași, mi-au confirmat că, în anii precedenți, nu au reușit să creeze acel liant, să fie uniți în vestiar, și sper ca, împreună cu Nae, pentru că ambii știm ce înseamnă acest club, să putem alcătui o familie aici”.

Finalul i-a aparţinut lui Nicolae Constantin. „Le mulțumesc celor din conducere și suporterilor pentru că au avut încredere în mine și că mi-au încredințat această onoare, aceea de a conduce Petrolul în noul sezon. Pentru mine obiectivul este promovarea și atât! Am venit cu mare încredere și sunt sigur că vom trage cu toții la aceeași căruță și că vom ajunge acolo unde ne dorim”, a mărturisit Nicolae Constantin, noul antrenor al „lupilor” vorbind și despre efectivul de jucători cu care va porni la drum. „Este un început mai greu, dar, din fericire pentru mine, mă bazez pe mulți jucători la start. O mare parte sunt dintre cei vechi și ei știu, deja, ce înseamnă Petrolul, așa că, din punctul acesta de vedere, pot să spun că sunt ok. E clar că ne mai dorim întăriri, dar vrem să aducem jucători peste ce avem noi în acest moment”, a continuat Constantin. „Pare un campionat interesant și ar trebui să fie dificil de promovat. Dar, ținând cont de ce se scrie în presă și de problemele pe care le au multe echipe, poate să fie un an foarte greu sau, poate, un culoar foarte bun către primul eșalon! Încă sunt destul de multe necunoscute și rămâne să vedem ce ne va rezerva viitorul din punctul acesta de vedere”.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *