Alt start, același obiectiv. CS Afumați a reluat pregătirile

Vasile Neagu a condus astăzi primul antrenament de după vacanța fotbalistică la CS Afumați

 

Afumațiul a bătut la porțile eșalonului secund la capătul stagiunii trecute fără a reuși surpriza în dubla manșă cu CSA Steaua. Ilfovenii au pus capăt vacanței și au început, de astăzi, pregătirile în vederea noului sezon. Cu aceeași configurație a băncii tehnice, Vasile Neagu rămând fidel Afumațiului, ilfovenii vor pleca la drum în viitorul campionat cu același obiectiv legat de revenirea în eșalonul secund.

Lotul se completează

Vasile Neagu se va baza în campionatul următor pe o serie de jucători noi care sunt aproape de a parafa înțelegerile cu echipa condusă de Daniel Neagu. Cel puțin deocamdă la capitolul noutăți certe se înscrie un om de gol, Ionuț Zainea, care s-a și prezentat, dealtfel, la reunirea de astăzi. În zilele următoare este de așteptat să se regleze și situația altor fotbaliști doriți la Afumați pentru viitorul campionat.

Se caută locație de cantonament

Cum obiectivul asumat la startul sezonului este, și de această dată, promovarea, CS Afumați va avea parte de toate condițiile necesare pentru pregătirea campionatului care urmează. Se caută, în această perioadă, o locație corespunzătoare pentru efectuarea unui cantonament care va cuprinde și disputarea unor meciuri de verificare. O decizie clară legată de locul de cantonament va fi luată până la finalu acestei săptămâni.

Revanșă cu Steaua

Programul jocurilor amicale stabilit de CS Afumați cuprinde teste cu câteva echipe din eșaloanele superioare. Un meci de verificare este antamat cu Steaua, tocmai echipa care a obținut promovarea în eșalonul secund în detrimentul trupei antrenate de Vasile Neagu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *