NUMĂRUL 54 (106) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! ADUCE ȘUMUDICĂ AL 5-LEA TITLU CONSECUTIV ÎN GRUIA?

Numărul 54 al Revistei 100% Sport România, 106 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem, aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut vineri, 9 iulie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

CFR Cluj a plecat la un nou drum, în speranța că poate-poate prinde grupele Champions League, cu noroc, după cum spune noul antrenor Marius Șumudică.  Echipa a pierdut Supercupa României, la penalty-uri, cu Craiova, iar Șumudică explică în 100% Sport de ce a ales CFR Cluj.

Achizitioneaza Revista 100% Sport! Apasa aici!

Citește un interviu exclusiv cu antrenorul care spune că s-a upgradat, că a învățat din greșelile trecutului, și că-l vom vedea schimbat, chiar dacă a avut o serie excelentă în Turcia. Toate amănuntele, în noul număr 100% Sport.

Ce mai citim din noul număr 100% Sport?

BRAȘOV. Rebeca Necula, o altă sportivă care se anunță o mare speranță a handbalului, și-a încheiat, în această vară, contractul cu Universitatea Cluj și a semnat cu CSM Slatina pentru a continua în Liga Națională.

DOBROGEA. Forțat să revină pe teren în urmă cu un an și jumătate, GEORGE BURICEA se retrage la aproape 42 de ani și va continua la HC Dobrogea Sud Constanța din postura de antrenor secund

OLTENIA. Mihaela Maria Coman este una dintre sportivele de care vom auzi cu siguranţă în viitorul apropiat şi care va activa la un nivel foarte înalt în atletismul românesc.

MOLDOVA. David Gavrilovici este primul campion mondial al Iașiului.

RUGBY. Au rămas “pume” în istorie dintr-o eroare. Supranumele selecționatei de rugby a Argentinei a fost dat dintr-o încurcătură produsă acum mai bine de cinci decenii

ANAD. Ce trebuie să știe sportivii despre scutirile cu uz terapeutic

REMEMBER.  Daniel Nazare și Răzvan Toma vă amintesc evenimentele sportive de acum 3 decenii.

PORTRET. Săritorul cu peste 80 de medalii. Acum 2 ani, 100% Sport vi-l prezenta pe David Popovici, despre care vorbește toată lumea azi, iar în noul număr vi-l prezentăm pe săritorul Alexandru Avasiloae.

OLIMPISM. Fetele noastre, mai bune la medalii decât bărbații. Dacă în 1952, la Helsinki, toate cele 4 medalii cucerite, dintre care una a fost de aur, le-au adus reprezentanții sexului socotit „tare”, în ultimele două decenii raportul s-a răsturnat.

SPORT BUSINESS. Cea mai scumpă ediție a Jocurilor Olimpice este și fără spectatori și se va desfășura în condiții drastice.

MULTIMEDIA. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC. În noul număr, despre jocurile Ratchet & Clank: A rift apart și Miitopia și despre cartea 11 inele, unde este analizată cariera lui Phil Jackson.

BEST ELEVEN. Ilie Dumitrescu și cei mai buni adversari. Fostul fotbalist a ales cei mai buni jucători împotriva cărora a jucat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *