Daniel Nazare nu se miră de startul fără goluri din Liga 1. La fotbalul sărac nici boii nu trag!

FC Botoșani-FCSB 0-0. Un meci fără goluri, la startul unui campionat în care fiecare echipă se cârpește cât poate de mult. Doar trei transferuri pe bani între cele 16 echipe.

Acestea sunt următoarele: Ulrich Meleke (22 de ani) – de la FC Botoșani la CFR Cluj pentru 250.000 de euro, David Lazar (29 de ani) – de la Astra Giurgiu la Universitatea Craiova pentru 200.000 de euro, iar Andrei Cordea (22 de ani) – de la Academica Clinceni la FCSB contra a 50.000 de euro.

În rest jucători liberi de contract, prime de instalare și bonusuri de obiectiv. Nimic mai mult, practic valoarea jucătorilor.

Daniel Nazare nu se miră de startul fără goluri din Liga 1. La fotbalul sărac nici boii nu trag!

Bani puțini pentru că totul se bazează pe banii din drepturile tv și banii publici. Foarte puțin dim marketing, management și ticketing.

Cumpără Revista 100% Sport Romănia – Ediția Iunie 2021!

Cea mai importantă tranzacție s-a făcut totuși între FC Botoșani și CFR Cluj. Patronul Valeriu Iftime a cedat rugăminților jucătorului, însă nu l-a lăsat să plece liber de contract, ci l-a vândut pe Ulrich Meleke la CFR Cluj, în schimbul sumei de 250.000 de euro. Și are și 20 la sută dintr-un viitor transfer.

FCSB nu are abonamente pentru că nu știe unde joacă meciurile de acasă, la Craiova lui Mititelu 700, la Craiova lui Rotaru 4500, UT Arad în jur de 3.000. Pușin, foarte puțin.

Dinu Todoran, declarație sinceră dar tristă: stă degeaba pe bancă!

Așa că nici fotbalul n-a fost unul pe măsură. Iar la sfârșit Dinu Todoran, rugat să comenteze schimbările, a răspuns franc: „De ce mă întrebați asta? Nu știți că așa se procedează la noi?”, aluzie că butoanele sunt la Gigi Becali.

Curând n-o să mai întrebăm nimic, iar fanii vor dispărea curând. Și ăia puțini. Dacă ăsta e model de business în Liga 1 înseamnă cu nu suntem pe drumul cel bun. Ne ducem înapoi, în timp ce alții merg înainte.

Cumpără Revista 100% Sport Romănia – Ediția Iunie 2021!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *