Revanșă amânată. CSA Steaua a trecut la scor de CS Afumați

Cele două echipe care au susținut finala barajului de promovare în Liga a II-a s-au revăzut amical

CSA Steaua a trecut fără probleme de CS Afumați cu două săptămâni înaintea startului oficial în noul sezon. Diferența clară de pregătire dintre cele două competitoare s-a văzut, elocvent, în testul din Ghencea. “Militarii” au marcat de patru ori, Bogdan Chipirliu în două rânduri, Rareș Enceanu și Florin Răsdan, în timp ce Afumațiul a contat puțin în plan ofensiv.

Opriţa a lăudat adversarul

CSA Steaua şi-a trecut în cont o victorie clară venită la capătul unei prestaţii consistente. Antrenorul bucureştenilor, Daniel Opriţa, nu a omis însă să puncteze aspecte importante legate de amicalul cu CS Afumaţi. “Este, clar, o diferenţă mare de pregătire în acest moment între cele două echipe. Afumaţiul va juca, sigur, un rol important şi în viitorul campionat. Nu văd cine i-ar mai putea opri din drumul către eşalonul secund în sezonul următor. Sunt, în dreptul echipei mele, mai liniştit după victoria de astăzi”, a punctat tehnicianul steliştilor

Afumaţiul intră în ritm

Oficialii grupării ilfovene nu au refuzat varianta unui amical cu CSA Steaua chiar dacă pregătirile în vederea noului sezon sunt abia la început. Vasile Neagu şi colaboratorii acestuia măresc, din săptămâna care urmează, ritmul antrenamentelor pentru Avram şi compania. Va veni şi un cantonament a cărei locaţie va fi stabilită în zilele imediat următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *