Neagu așează atacul. Onțel și Vlad Tudorache, mutări ofensive la CS Afumați

CS Afumați pregătește atent viitorul sezon în care obiectivul rămâne promovarea în eșalonul secund

 

Ilfovenii și-au reluat pregătirile și avansează, zi de zi, către ritmul așteptat de antrenorul Vasile Neagu și colaboratorii acestuia. A venit și un prim amical, cu CSA Steaua, în care diferența evidentă de pregătire și-a spus, clar, cuvântul. Militarii s-au impus cu 4-0 la capătul unei dispute în care Răzvan Avram și compania au oferit, totuși, în multe momente, o replică de bun nivel.

Onțel completează atacul

Vasile Neagu a menținut, în linii mari, activ efectivul folosit în sezonul trecut în campania de promovare în eșalonul secund. Căutările pentru creionarea lotului s-au îndreptat, în primul rând, către compartimentul ofensiv completat de un nume atractiv. Cristian Onțel, fostul golgeter al Popeștiului, a fost alesul lui Vasile Neagu pentru a da un alt impuls în noul sezon atacului divizionarei C ilfovene.

Vlad Tudorache, repatriat

Venirea lui Onțel nu a fost singura mutare cu caracter ofensiv operată de CS Afumați. După venirea lui Ionuț Zainea, ex-Agricola Borcea, s-a întors la bază și Vlad Tudorache, un alt fotbalist cu profil ofensiv care a evoluat stagiunea trecută în eșalonul secund, la Ripensia Timișoara. A fost adus, de asemenea, de la Sport Team, și Jianu, un tânăr mijlocaș cu certe calități.

Amicale cu Dunărea Călărași și Tricolorul Breaza

CS Afumați continuă la finalul acestei săptămâni seria jocurilor de verificare din această vară. Vine, sâmbătă, din nou rândul unei partide cu o divizionară secundă, Dunărea Călărași, pe un teren care va fi stabilit astăzi. Următorul test amical antamat este pe 31 iulie cu o grupare prahoveană de Liga a IV-a, CSO Tricolorul Breaza, pe terenul formației de nivel inferior. Ulterior, programul mai cuprinde alte patru teste până la ora startului în noul sezon care este anunțat pentru 28 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *