Copiii de la Steaua Magică Iași, pe podium la turneul Bucharest Football Cup

Clubul Steaua Magică Iași a participat la puternicul turneu ”Bucharest Football Cup” cu două echipe – 2010 și 2014, ambele pregătite de prof. Radu Chelaru.

Dacă ”piticii” de la grupa 2014 nu au ajuns în fazele superioare, înregistrând două victorii și două remize în faza grupelor, grupa 2010 a disputat finala turneului și s-a clasat în final pe locul 2, după ce a cedat în ultimul act cu 0-1 în fața echipei Rapid.

În faza grupelor, Steaua Magică 2010 a obținut victorii pe linie, 3-0 cu CSS Giurgiu, 5-0 cu Celtic București și 6-1 cu Dinamo, iar în semifinale a trecut la loviturile de departajare de AS Pro Junior Craiova, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1.

În finală, Steaua Magică Iași a cedat cu 0-1 în fața lui Rapid București.

”Pe fondul unui start foarte reușit, am reușit să câștigăm detașat grupa în care am fost repartizați. În semifinale am întâlnit o echipă din Craiova, formată din jucători cu talie, foarte determinați în joc. Dar, la penalty-uri, am fost mai buni și ne-am calificat meritat în finală. Șansa nu a fost de partea noastră cu Rapid, într-un meci decis după o bâlbâială în careul nostru. Cu puțin mai mult curaj, cred că puteam câștiga turneul, dar copiii mei au fost copleșiți de atitudinea adversarilor și de galeria foarte bine organizată a Rapidului. În concluzie, mă declar mulțumit pentru că, din punct de vedere fizic și tehnic, am fost la nivelul echipelor de tradiție din fotbalul românesc și suntem pregătiți să începem campionatul județean de juniori. Felicit copiii pentru meciuri și părinții pentru susținere”, a declarat prof. Radu Chelaru.