Daniel Nazare este nedumerit de fragilitatea lui Denis Alibec. Meciul și accidentarea. Cum este posibil?

România a învins joi în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Islandei, în etapa a 4-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În acest meci s-a accidentat, probabil destul de grav, atacantul Denis Alibec.

Denis Alibec a fost opțiunea lui Mirel Rădoi de fiecare dată când a fost valid. Iar jucătorul, de curând transferat la CFR Cluj, a fost printre cei mai buni de pe teren.

Cum facem că mereu se accidentează? În Turcia a stat 3 luni, la CFR deja bifat o accidentare, iar la națională a ieșit de pe gazon cu probleme medicale.

Daniel Nazare este nedumerit de fragilitatea lui Denis Alibec. Meciul și accidentarea. Cum este posibil?

Are deja 30 de ani, dar marea dramă e că nu poate duce la final un meci de 90 de minute. Probabil că, trecând timpul, va fi jucător de o singură repriză, prima sau a doua, nici măcar nu contează.

Mirel Rădoi l-a lăudat, opnia publică la fel, dar cum apar accidentările încep și nervii. Prin partea secundă cu Islanda, începuse să dea din mâini precum înotătorii la stilul fluture. Reproșa în continuu.

Apropo de Mirel Rădoi, m-a frapat o declarație după meciul încheiat la Reyjkavik, victorie pentru tricolori cu 2-0.

„Vom vedea ce vom face şi ce soluţii avem în continuare pentru următoarele meciuri pentru poziţia de atacant, pentru că şi Markovic este puţin obosit. Va trebui să vedem ce soluţii găsim în atac, pentru că va trebui să marcăm goluri”, a declarat selecțíonerul.

De ce e Markovic obosit? Nu am înțeles… A fost la party, a venit obosit de la Craiova, e el obosit mereu?

N-am deslușit răspunsul în condițiile în care a intrat în munutul 76 și n-a dat senzația că a alergat atât de mult.

Victorie importantă, de moral, nu cu Liechtenstein neapărat, ci pentru că încă mai avem șanse să terminăm pe primele două poziții în grupă. Matematice. Ca joc suferim la fel de mult, e bine că Islanda e mai rău ca noi.

Ei  au scandaluri sexuale, noi doar un campionat slab în căutarea tehnologiiei VAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *