Daniel Nazare se întreabă ce caută Jovan Markovic la echipa națională. S-a rătăcit pe drum sau nu avem soluții?

Jovan Markovic l-a înlocuit în atac pe Denis Alibec și pe Florin Tănase, probabil pe Ianis Hagi și Dennis Drăguș.

A intrat cu Islanda pe final, ultimele două meciuri titular. Realizări zero, pase greșite cu duiumul, mi-am adus aminte de meciurile din curtea școlii, pe vremea copilăriei, în care mai venea câte un baschetbalist că să ieșim la număr pentru fotbal. Și pasa la fel ca atacantul de 20 de ani, legitimat sub comanda lui Reghecampf.

Dacă aș fi fost în locul lui Mirel Rădoi aș fi jucat fără vârf, în cazul ăsta sigur nu pierdeam mai multe baloane.

Daniel Nazare se întreabă ce caută Jovan Markovic la echipa națională. S-a rătăcit pe drum sau nu avem soluții?

Mulți specialiști admit că n-a jucat bine, dar e tânăr și e de viitor, mai are de învățat. Perfect, de acord, dar la echipa națională nu facem experimente. Să meargă la selecșionata divizionară, la Under 20 la Lobonț, nu la echipa mare.

De ce nu s-au adus jucători în locul celor 6-7 indisponibili? De frica Covid-19 înțeleg. Păi, observ că virusul era chiar în lot, cazurile Rotariu și Hagi.

România se află pe locul al treilea după această remiză, la un singur puncte de Armenia, care a remizat cu Liechtenstein (1-1), miercuri, la Erevan. În alt meci, Germania a dispus de Islanda cu 4-0, la Reykjavik.

NUMĂRUL 56 (108) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ CU UN SUPLIMENT LIGA I DE 50 DE PAGINI! DAVID POPOVICI, MINUNEA ÎNOTULUI ROMÂNESC!

Până la urmă, dincolo de amatorismul unor decizii, rămânem cu speranța la calificarea la baraj, mai exact baraje pentru că vor fi două dacă terminăm pe locul secund, și cu certitudinea că trei meciuri la rând nu am luat gol. Nu știu când ni s-a mai întâmplat asta.

Deja văd experții care dau ca sigură victoria noastră acasă cu Islanda și Armenia, plus victorie în Liechtenstein. 9 puncte sigure. Victoria Macedoniei de Nord în Germania și egalul Liectensteinului la Erevan confirmă teoria că e posibil orice.

Inclusiv să ne fie greu să luăm toate punctele la Vaduz, în ultima rundă. Mai ales dacă Jovan Markovic va fi singura variantă de atac a selecționerului Mirel Rădoi. Doamne Ferește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *