Mutare pe banca Slatinei. Ovidiu Burcă pentru promovare

CSM Slatina a ales un nou antrenor principal pentru îndeplinirea obiectivului asumat

Slatina fotbalistică este, în continuare, o oază de liniște fotbalistică la nivelul condițiilor asigurate de cei care se îngrijesc de echipă. Startul în Liga a III cu un obiectiv unic, revenirea în eșalonul secund, nu a fost cel mai nimerit. Slătinenii au mutat rapid, după ultimele două rezultate nefavorabile, unul în Cupa iar celălat în campionat, schimbând configurația băncii tehnice. Alesul este un antrenor cu nume, Ovidiu Burcă, ultima dată la echipa secundă a Rapidului.

”Sunt foarte fericit pentru că m-am întors acasă. De aici am plecat în fotbalul mare, sper ca tot de aici să fac acest salt şi în ceea ce priveşte cariera de antrenor. Am venit cu inima deschisă. Le mulţumesc oamenilor din conducere, pentru că au avut încredere în mine, sper să nu-i dezamăgesc. Condiţiile de pregătire sunt extraordinar de bune, sper să facem o figură frumoasă. Cât despre lot, Slatina este o echipă tânără, m-am uitat la ultimul meci, care nu a fost tocmai reuşit, avem şi câţiva jucători cu experienţă, sper ca lucrurile să meargă în direcţia pe care ne-o dorim cu toţii. Am venit cu sufletul, şi sper să obţinem cele mai bune rezultate”, a declarat Ovidiu Burcă la instalarea sa ca antrenor la CSM Slatina.

Duel cu Mugur Cornățeanu la Alexandria

Debutul lui Ovidiu Burcă în noua sa postură nu este deloc unul facil în deplasarea de la Alexandria. O altă formație care are pe banca tehnică un antrenor cu Licența PRO, Mugurel Cornățeanu, CSM a început, de asemenea, ezitant noul sezon. Teleormănenii au un singur punct acumulat, etapa trecută, la Horezu, și un joc mai puțin disputat. Cele două formații care se vor întâlni vineri, de la ora 17.00, la Alexandria, au același obiectiv legat de accederea în play-off.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *