Karateka ieșeni, pe podium la Campionatele Naționale de la Brăila

La Brăila au avut loc întrecerile celei de-a 30-a ediții a Campionatelor Naționale de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, competiție la care s-au aliniat pe tatami peste 100 de sportivi de la 23 de cluburi afiliate la Federația Română de Karate Tradițional. 

Iașiul a fost reprezentat de mai multe cluburi, sportivii de la ENPI (președinte Constantin Adăscăliței), RISEI (Marian Bejenaru), Suprem Karate (Dragoș Bălăiașa) și Olympic (Petronel Luca) reușind să obțină 10 medalii, dintre care una de aur, două de argint și șapte de bronz.

Clubul ENPI (manager și antrenor Sensei Constantin Adăscăliței) a obținut două medalii de argint și una de bronz, prin sportivii Aurel Ciubotariu, Octavian Postolache și Iulian Dumitraș, clasându-se în final pe locul 6 în ierarhia cluburilor, cu 430 de puncte.

Clubul RISEI (Sensei Marian Bejenaru și Petronela Bejenaru) s-a clasat de patru ori pe treapta a treia a podiumului, prin sportivii David Bejenaru, Flavius Păvălache, Daria Acatrinei și Ștefan Stângaciu, situându-se în final pe locul 13, cu un total de 87 de puncte.

Singurul titlu al delegației ieșene la Brăila a fost obținut de Dragoș Bălăiașa, de la CS Suprem Karate Iași, în timp ce clubul OLYMPIC, condus de Sensei Petronel Luca, a obținut două medalii de bronz prin sportivii Alexandru Luca și Dumitru Antoci.

Iașiul a mai fost reprezentat la competiția de la Brăila și de clubul Fitness Fight, condus de Dănuț Stoian, sportivii Maria Adam și Gabriela Grigoraș lăsând o bună impresie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *